Neler Yeni

Türkiye'de Muhalefet Nasıl Olur?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
ilk attığın fotonun kanıtını bulamadım. diğerleri de bin oldu artık sen laftan da anlamıyorsun. Ve bunları demeden önce bi kendinizi sorgulayın rte şarkıcıyla bir araya gelince sorun oluyor ama kk seloyu hapisten çıkarınca sorun olmuyor değil mi
Bizlere bazen laf atıyorsun mağaradan çıkın diyorsun ama sen desteklemiş olduğun partinin HÜDA-PAR ile ittifak kurduğunu ve HÜDA-PAR partisinin AK partiden istediği talep ettiği maddeleri gördün mü ? Hatta CHP laf atıp HDP ile görüşüyor diyorsunuz da en son oy istemek için kapısına giden partide ak parti idi

Megan

80+ Silver
Adam inanılmaz bir cahil bize karşı bilgi olarak attığı kişi süt oğlan :D yürüyen cahillik bir insanın bu zeka ile bu yaşa gelmesi bir mucize
onu bunu bahane edip zırvalamaktan başka bir şey yapamazsınız zaten içeriğin doğruluğuna bakmayı akıl edemiyor musun?

BerkW

80+ Bronze
senin yazdıklarını hatırlıyorum nasıl bir zeka yoksunu olduğunu da çok iyi biliyorum küçücük veletsin kendini buradan bir şeyler sanarak kendini tatmin etmeye çalışma. Heykelle övünen akıldan noksan kitlenin komedi dediğine bak birazcık akıl olsa şunları yazarken düşünürsün ama sizde nerde o akıl.
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten tek yol üzerinden git gel yapıyordu değil mi git de bir araştır ne işe yarıyor amaçları ne heykelle övünüp de bunlara laf etme olmayan aklınca. İnsansız aracı insansız yapmış ahahah zekaya bak ya maşallah zeka fışkırıyor bu zekayla nasıl yaşıyorsunuz hayret
yazdıklarıma cevap verirseniz sevinirim ayrıca chp nin tek yaptığı heykel olsa bu kadar illerde seçilmez hatta chp diye bişey kalmaz chp akp gibi iktidarda olmadığı için yapamıyor olabilirmi bu kadar şeyi ? biraz mantık

Megan

80+ Silver
Bizlere bazen laf atıyorsun mağaradan çıkın diyorsun ama sen desteklemiş olduğun partinin HÜDA-PAR ile ittifak kurduğunu ve HÜDA-PAR partisinin AK partiden istediği talep ettiği maddeleri gördün mü ? Hatta CHP laf atıp HDP ile görüşüyor diyorsunuz da en son oy istemek için kapısına giden partide ak parti idi
ben onlara doğru demedim, hüdaparla oy için ittifak yapıldı ama yine de bunu desteklemiyorum. Ama chpnin verdiği vaatlerden haberin var mı?

İlk atılan fotonun telefon ses kaydı yok sms şehidin yakını konuşuyor yalan söyleyecek hali yok bu sözleri aksi iddia edilmediği sürece kadını haklı buluyorum

@Megan videoyu izledin mi ?
evet kendim arattığımda da o video çıkmıştı karşıma. Yeterli bir kanıt değil gerçek kanıt varsa atın inanalım.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
ben onlara doğru demedim, hüdaparla oy için ittifak yapıldı ama yine de bunu desteklemiyorum. Ama chpnin verdiği vaatlerden haberin var mı?

evet kendim arattığımda da o video çıkmıştı karşıma. Yeterli bir kanıt değil gerçek kanıt varsa atın inanalım.

BerkW

80+ Bronze

peki chp nin verdiği vaatleri çalıp kendi yaptıklarını yok sayıp chp nin vaatlerini kendi olarak gösteren akp nin vaatlerininden haberiniz varmı ?

Megan

80+ Silver
hocam siz hala hükümetin tam olarak nesini savunuyorsunuz ? 17 yaşındayım ve küçükken yanlıs hatırlamıyorsam 5-6 yaşlarında dedemin verdiği 1 TL ile bakkala gidip kola cips kek sakız ve dondurma aldıgımı çok ve çok iyi hatırlıyorum. dünyanın en iyi coğrafyasında varlık içinde fakirlik çekiyoruz eğitim hayatı denen bir şey yok aklı başında olan gençler imkan olmadığı için yurtdışına kaçıyor ekonominin e si kalmamış en kötü kalitesiz telefonlar 4 binden bilgisayarlar 12 binden başlıyor kaç yaşıma geldim bilişim bölümü okuyorum fakat bu bölümümü destekleyebilecek bi imkanım ve bi bilgisayarım yok maalesef diğer ülkeler uzaya çıkmış gezegen keşfi yapıyorlar siz hala yok akp araba yaptı yok gemi yaptı yok yüksek hızlı tren yaptı diye geçiniyorsunuz sizin bu övündükleriniz daha diğer ülkelerde 1950 1960 lı yıllardan beri olan şeyler cidden sizleri anlayamıyorum
kendi ağzınla diyorsun diğer ülkeler 100 yıl önce uzaya çıkarken bu ülkede mühendisler katledilip intihar süsü veriliyor, üretilen araba uçaklara engel olunuyor, heykele yatırım yapılıyordu. Ve hala nükleer santrale bile karşı olanlar var.

BerkW

80+ Bronze
kendi ağzınla diyorsun diğer ülkeler 100 yıl önce uzaya çıkarken bu ülkede mühendisler katledilip intihar süsü veriliyor, üretilen araba uçaklara engel olunuyor, heykele yatırım yapılıyordu. Ve hala nükleer santrale bile karşı olanlar var.
o yılda peki chp mi iktidardı ?

neden herşeyi chp den biliyorsunuz ? tuttuğunuz partinin herşeyi açık açık ortada oldugu halde bu kadar savunmanızı anlayamadım

Megan

80+ Silver
peki chp nin verdiği vaatleri çalıp kendi yaptıklarını yok sayıp chp nin vaatlerini kendi olarak gösteren akp nin vaatlerininden haberiniz varmı ?
şunu derken utanmıyor musunuz cidden ne vaadi vardı Allah için? Adamların düzgün bir vaadi yok bile. Gündem olmuştu kyk faizi kk çıktı silecem dedi sonra silindi bununla mı övünüyorsunuz

BerkW

80+ Bronze

neden herşeyi chp den biliyorsunuz ? tuttuğunuz partinin herşeyi açık açık ortada oldugu halde bu kadar savunmanızı anlayamadım
yada sizlerin "yok gemi yaptı, yok araba , yok yol yaptı" sebepleriyle oy vermeniz neden benim geleceğimi etkiliyor ? aynı iktidar kalırsa ben büyük ihtimal almanyaya taşınacağım buda benim gibi binlerce yüzbinlerce gencin imkan bulmak için yurtdışlına çıkması ve geri dönmemesi demek bizler imkan bulamayıp gidince bu ülke nasıl gelişicek peki nasıl kalkınıcak ? neden hiç öğrencilere vs. destek sağlanmıyor ? bunların cevaplarını verebilirmisiniz

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel

Ancak telefon ses kaydı çıkarsa inanacak mısın ? Ayrıca bir ara Sayın Erdoğan şehitlere bir kaç şehit mi demişti ya da bir kaç kelle mi demişti öyle bir cümlesi vardı

Megan

80+ Silver

aynı zihniyet. Zaten şimdikilere bakınca da engelleme çabalarını görüyoruz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,727
Üyeler
166,075
Son üye
dinozorkemiği
Top Bottom