Neler Yeni

Türkiye'de Muhalefet Nasıl Olur?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BerkW

80+ Bronze
t
şunu derken utanmıyor musunuz cidden ne vaadi vardı Allah için? Adamların düzgün bir vaadi yok bile. Gündem olmuştu kyk faizi kk çıktı silecem dedi sonra silindi bununla mı övünüyorsunuz
tekrardan bakmanızı öneririm chp 10 tane vaat verdiyse akp 8 ini çalıp kendi vaati gibi gösterdi google denen şeye girip hafiften araştırma yaparsanız belli olacaktır

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Neyse şurada eti topu 5 gün kaldı hadi bakalım göreceğiz halkın öfkesini sandıkta

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
senin yazdıklarını hatırlıyorum nasıl bir zeka yoksunu olduğunu da çok iyi biliyorum küçücük veletsin kendini buradan bir şeyler sanarak kendini tatmin etmeye çalışma. Heykelle övünen akıldan noksan kitlenin komedi dediğine bak birazcık akıl olsa şunları yazarken düşünürsün ama sizde nerde o akıl.
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten tek yol üzerinden git gel yapıyordu değil mi git de bir araştır ne işe yarıyor amaçları ne heykelle övünüp de bunlara laf etme olmayan aklınca. İnsansız aracı insansız yapmış ahahah zekaya bak ya maşallah zeka fışkırıyor bu zekayla nasıl yaşıyorsunuz hayret
Heykel konusuna gelirsek heykelleriyle meşhur olan bir tık siz olabilir misiniz? Ne bileyim dinocan, nasreddin hocalar falan.

Ayrıca biz daha iktidar olmadan icraat yapıyoruz. AKP bizim vaatleri uygulamaya başladı bile :D

Megan

80+ Silver
Ancak telefon ses kaydı çıkarsa inanacak mısın ? Ayrıca bir ara Sayın Erdoğan şehitlere bir kaç şehit mi demişti ya da bir kaç kelle mi demişti öyle bir cümlesi vardı
rtenin o konu hakkında açıklaması var onu izle. Orada şehitleri değersizleştirme gibi bir düşüncesi ya da tavrı bulunmuyor.

BerkW

80+ Bronze
Heykel konusuna gelirsek heykelleriyle meşhur olan bir tık siz olabilir misiniz? Ne bileyim dinocan, nasreddin hocalar falan.

Ayrıca biz daha iktidar olmadan icraat yapıyoruz. AKP bizim vaatleri uygulamaya başladı bile :D
maalesef hocam her şey ortada olduğu halde anlamıyorlar ama onlar araba yaptı yol yaptı gemi yaptı çok büyük başarı büyük ihtimal aynı iktidar olursa kesesi dolucaklardan

Megan

80+ Silver

aynen gündemdeki şeyi yapınca çalmış oluyor övündüğünüz şeye bak. Somut bir vaadiniz bile yok anca yapılanlara laf atarsınız. Daha 2 3 kelimeyi bir araya zor getiriyor nuhun gemisi gibi de ittifakları var ülkenin umudu olacakmış.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ancak telefon ses kaydı çıkarsa inanacak mısın ? Ayrıca bir ara Sayın Erdoğan şehitlere bir kaç şehit mi demişti ya da bir kaç kelle mi demişti öyle bir cümlesi vardı
Kelle demişti. Kendi oğlu çürük olunca nasıl bir şey olduğunu bilmemesi normaldir.

BerkW

80+ Bronze
aynen gündemdeki şeyi yapınca çalmış oluyor övündüğünüz şeye bak. Somut bir vaadiniz bile yok anca yapılanlara laf atarsınız. Daha 2 3 kelimeyi bir araya zor getiriyor nuhun gemisi gibi de ittifakları var ülkenin umudu olacakmış.
daha sorduğum sorulara bile cevap veremiyorsunuz ! herşeyin ortada olduğunu görüp herşeyin kanıtının olduğunu görüp bu kadar savunduğunuza göre belliki vardır sizinde cebinizi dolduran Allaha havale ediyorum sizi

Megan

80+ Silver
daha sorduğum sorulara bile cevap veremiyorsunuz ! herşeyin ortada olduğunu görüp herşeyin kanıtının olduğunu görüp bu kadar savunduğunuza göre belliki vardır sizinde cebinizi dolduran Allaha havale ediyorum sizi
cips mips diyorsun hiçbir şeyden habersiz boş konuşuyorsunuz. Bir de fonlanmayı öğrenmişsiniz ben kimsede görmedim öyle bir şey belliki sizde öyle şeyler var? Doğruya doğru demek için illa fonlanmak mı gerekiyor

BerkW

80+ Bronze
cips mips diyorsun hiçbir şeyden habersiz boş konuşuyorsunuz. Bir de fonlanmayı öğrenmişsiniz ben kimsede görmedim öyle bir şey belliki sizde öyle şeyler var? Doğruya doğru demek için illa fonlanmak mı gerekiyor
sizce ülkedeki tek olay tek sorun cips veya ekonomimi ?

Megan

80+ Silver
sizce ülkedeki tek olay tek sorun cips veya ekonomimi ?
alım gücünde düşüklük olsa da abartıldığı kadar değil, onun dışında sorunlar var elbette. Ama şu an sizin savunduklarınızın bunu gram düzeltemeyeceği de ortada. Daha gelmeden ilk işinin dışa bağımlı olmak olduğunu destekleyen vaadi var, zaten kendileri ve kitlesi de dahil hepsi şu an yapılan faydalı şeylere bile bir şekilde kılıf uydurup kötülemeyi becermiyor mu? Böyle yapanların ülke adına iyi bir şey yapabileceğini düşünmek zor

arturo

80+ Silver
rezillik dediğin şeye dünyada 13 ülke sahip teknoloji cahili. Sen daha soğandan patatesten çıkamamışsın ki daha aklın olgunlaşmamış neyin davasındasın acaba
Abartıldığı kadar değil ne ya. Dışa bağımlılık lan Ukraynadan buğday ithal ediyoruz Türkiye tarım ülkesi uyanın artık

BerkW

80+ Bronze
ab
alım gücünde düşüklük olsa da abartıldığı kadar değil, onun dışında sorunlar var elbette. Ama şu an sizin savunduklarınızın bunu gram düzeltemeyeceği de ortada. Daha gelmeden ilk işinin dışa bağımlı olmak olduğunu destekleyen vaadi var, zaten kendileri ve kitlesi de dahil hepsi şu an yapılan faydalı şeylere bile bir şekilde kılıf uydurup kötülemeyi becermiyor mu? Böyle yapanların ülke adına iyi bir şey yapabileceğini düşünmek zor
abartıldığı kadar değil derken ? ülkede %130 civarından fazla diğer ülkelerde bu oran %10 u geçik bile değil yurtdışındaki akrabam gelirken hediye bişey getirse gözüyle bakıyorum orda maddi durumu zengin olmayan insanların kullandğı eşyaları türkiyede zengin olarak gözüyle bakılıyor ben şahsen sporcu bi bireyim ayrıca öğrenciyim sadece benim haftalık tavuk masrafım 500 tl yi aşıyor bakın sadece tavuk diyorum gerisini siz düşünün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abartıldığı kadar değil ne ya. Dışa bağımlılık lan Ukraynadan buğday ithal ediyoruz Türkiye tarım ülkesi uyanın artık
arkadaşın dediği gibi tarım ülkesinde yaşıyoruz fakat tarım ürünlerini yurtdışından ithal ediyoruz bu size ne kadar mantıklı geliyor ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom