Neler Yeni

Türkiye'de Muhalefet Nasıl Olur?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
benim attığımdaki gerçek dışı olanı söyle? Attığın videoya şimdi ileri sarıp bir dk baktım apoya sapladımlı falan konuşuyor video sahibinin ne olduğu belli zaten boşun tekiymiş sen de böylelerini takip ettiğinden belli zaten
Erlik dedikleri senin zoruna gitti herhalde.
Sen benim attıklarıma cevap veremiyorsun ben sana ciddi cevap vermem.
Buna bile cevap veremezsiniz çünkü arşivler unutmaz bunlar bir kaç örnek.
IMG_20230508_234507.jpg

IMG_20230509_131631.jpg

Son düzenleme:

Megan

80+ Silver
Erlik dedikleri senin zoruna gitti herhalde.
Sen benim attıklarıma cevap veremiyorsun ben sana ciddi cevap vermem.
Buna bile cevap veremezsiniz çünkü arşivler unutmaz bunlar bir kaç örnek.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ilk attığın fotonun kanıtını bulamadım. diğerleri de bin oldu artık sen laftan da anlamıyorsun. Ve bunları demeden önce bi kendinizi sorgulayın rte şarkıcıyla bir araya gelince sorun oluyor ama kk seloyu hapisten çıkarınca sorun olmuyor değil mi

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Türkiye'de sıradan bir muhalefet nasıl mı olur? İşte şu şekilde;
Hiçbir araştırma zahmetine girmez, tek amacı 'her şeye' karşı çıkmaktır.
Hayatta hiçbir vasfı olmaz ama binlerce mühendisin yaptığı şeyin kötü olduğunu iddia edebilir.
Kendi fikri dışındaki fikirlere tahammül edemez, yani taş devrinden kalma zihniyete sahiptir.
Her zaman kendi grubu dışındaki trol,cahil olmakla suçlar ama hiçbir vasfı olmayan ve hiçbir araştırma yapmadan her şeyi uyduran kendidir.

Mesela şöyle bir örnek vereyim.

Dünyada 12 ülkenin sahip olduğu hafif uçak gemisini ve hatta dünyanın tek siha gemisini yüzde 70 yerlilikle yaparsın ama böyle bir cahil de çıkar seçim propagandası der. Bu şekilde kendilerini rezil etmekten öteye gidemezler. Yorumlarda zaten bunlara inanan koyun sürüsünü görünce anlaşılır ki ülkede azımsanmayacak derece çok var bunlardan. Bir de utanmadan araştıran,vatansever bir kişi gibi görünme çabalarına girerler.

Buradan da anlaşılıyor ki böyle şeylerden çok rahatsız oluyorlar. Daha 'hükümet' ile 'devlet' arasındaki farkı kavrayamayacak iq'ye sahipler. Sanıyorlar ki bu şekilde hükümetin itibarı zedeleniyor.

Bunların her gün, her dakika bu şekilde çıldırışlarını, ağlamalarını görmek de mutlu ediyor insanı.

Sadece Tcg anadolu veya savunma sanayisi olarak düşünmeyin, her alanda böyleler.
Türkiye'de cahil körü körüne her şeye inanan nasıl olunur :D aaa tanıdık geldi adamın tcg için dedikleri bire bir doğru cahilliğini daha fazla belli etme malum partinin rezilliklerinden bir başkası

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ilk attığın fotonun kanıtını bulamadım. diğerleri de bin oldu artık sen laftan da anlamıyorsun. Ve bunları demeden önce bi kendinizi sorgulayın rte şarkıcıyla bir araya gelince sorun oluyor ama kk seloyu hapisten çıkarınca sorun olmuyor değil mi
KK seloyu hapisten çıkaramaz. Seloyu hapisten yargı kararı çıkarabilir. KK ise varsa o yargı kararın uygulanması amacıyla siyasi baskıyı vb kırabilir anca.

En azından siha gemisi gibi rezalet bir şey yapmamış.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
şiwana şarkıcı demek :D mükemmelsin

Megan

80+ Silver
Türkiye'de cahil körü körüne her şeye inanan nasıl olunur :D aaa tanıdık geldi adamın tcg için dedikleri bire bir doğru cahilliğini daha fazla belli etme malum partinin rezilliklerinden bir başkası
rezillik dediğin şeye dünyada 13 ülke sahip teknoloji cahili. Sen daha soğandan patatesten çıkamamışsın ki daha aklın olgunlaşmamış neyin davasındasın acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

KK seloyu hapisten çıkaramaz. Seloyu hapisten yargı kararı çıkarabilir. KK ise varsa o yargı kararın uygulanması amacıyla siyasi baskıyı vb kırabilir anca.

En azından siha gemisi gibi rezalet bir şey yapmamış.
aynen rezalet. Heykelden başka bir şey bilmeyen kitle teknoloji harikasına rezillik diyor. Siz ne anlarsınız siz soğana dönün en iyisi

ESTAROSSA58

80+ Bronze
rezillik dediğin şeye dünyada 13 ülke sahip teknoloji cahili. Sen daha soğandan patatesten çıkamamışsın ki daha aklın olgunlaşmamış neyin davasındasın acaba
aynen :D dünyanın ilk siha gemisi :D komedi yemin ediyorum nasıl bir yüzsüzsün gram savaş teknolojisinden anlamadan konu açıp insanların verdiği soruları kıvırta kıvırta bir tanesine bile cevap veremeyip kendini rezil ettikten sonra hala millete ağlıyorsun yapma . Cahil bi adamsın paylaştığın şeyler zeka seviyeni özetleyen en iyi belgeler sen kadir popcorn efendinin küçük veledinden bilgi öğrenmeye devam et
DÜNYANININ İLK İHA GEMİSİ Trajikomik

BerkW

80+ Bronze
hocam siz hala hükümetin tam olarak nesini savunuyorsunuz ? 17 yaşındayım ve küçükken yanlıs hatırlamıyorsam 5-6 yaşlarında dedemin verdiği 1 tl ile bakkala gidip kola cips kek sakız ve dondurma aldıgımı çok ve çok iyi hatırlıyorum. dünyanın en iyi coğrafyasında varlık içinde fakirlik çekiyoruz eğitim hayatı denen bir şey yok aklı başında olan gençler imkan olmadığı için yurtdışına kaçıyor ekonominin e si kalmamış en kötü kalitesiz telefonlar 4 binden bilgisayarlar 12 binden başlıyor kaç yaşıma geldim bilişim bölümü okuyorum fakat bu bölümümü destekleyebilecek bi imkanım ve bi bilgisayarım yok maalesef diğer ülkeler uzaya çıkmış gezegen keşfi yapıyorlar siz hala yok akp araba yaptı yok gemi yaptı yok yüksek hızlı tren yaptı diye geçiniyorsunuz sizin bu övündükleriniz daha diğer ülkelerde 1950 1960 lı yıllardan beri olan şeyler cidden sizleri anlayamıyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
aynen rezalet. Heykelden başka bir şey bilmeyen kitle teknoloji harikasına rezillik diyor. Siz ne anlarsınız siz soğana dönün en iyisi
14 mayıstan sonra görürsün kim bir şey bilmiyor. Uzun süre uzak mesafe uçabilecek İnsansız aracı insanlı hale getirirse AKP getirir zaten

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Aktroll Furkan ve gözlüklü süt oğlan paylaştın ya seni ciddiye alan olmaz 🤣😂
Daha dedikleri mi cevap veremiyorsun sen.
En son videodaki şahıs dogalgaz alevi yazıp ve insanları tehdit eden biridir.
Alıntıyı görüntüle
Adam inanılmaz bir cahil bize karşı bilgi olarak attığı kişi süt oğlan :D yürüyen cahillik bir insanın bu zeka ile bu yaşa gelmesi bir mucize

BerkW

80+ Bronze
hocam siz hala hükümetin tam olarak nesini savunuyorsunuz ? 17 yaşındayım ve küçükken yanlıs hatırlamıyorsam 5-6 yaşlarında dedemin verdiği 1 TL ile bakkala gidip kola cips kek sakız ve dondurma aldıgımı çok ve çok iyi hatırlıyorum. dünyanın en iyi coğrafyasında varlık içinde fakirlik çekiyoruz eğitim hayatı denen bir şey yok aklı başında olan gençler imkan olmadığı için yurtdışına kaçıyor ekonominin e si kalmamış en kötü kalitesiz telefonlar 4 binden bilgisayarlar 12 binden başlıyor kaç yaşıma geldim bilişim bölümü okuyorum fakat bu bölümümü destekleyebilecek bi imkanım ve bi bilgisayarım yok maalesef diğer ülkeler uzaya çıkmış gezegen keşfi yapıyorlar siz hala yok akp araba yaptı yok gemi yaptı yok yüksek hızlı tren yaptı diye geçiniyorsunuz sizin bu övündükleriniz daha diğer ülkelerde 1950 1960 lı yıllardan beri olan şeyler cidden sizleri anlayamıyorum
herşeyin ortada olup tüm olayların belli oldugunu bildiğiniz haldede akp yi savunmanız bi garip zaten akp yi savunanların %40 ından fazlası büyük ihtimal cepleri boşalmaktan korkuyor diye savunuyordur diye düşünüyorum çok açıklama gereği duymuyorum fakat gidip ufak bi araştırma yaparak bile anlayabilirsiniz chp ye terörist diyip duruyorsunuz fakat akp nin yaptıkları ortada olduğu halde görmüyorsunuz örneğin HÜDAPAR anlaşmalarında yazdığı üzere TÜRKLÜĞÜ KALDIRACAĞIZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYE BİR SÖZ OLMİCAK TÜRK BAYRAĞININ İSMİ NEDEN TÜRK GEÇİYOR ? gibi sözleri var cidden her şey ortada olduğu halde böyle davranıyorsanız forumdayız diye yazmıyorum fakat umarım anlamıssınızdır

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
İlk atılan fotonun telefon ses kaydı yok sms şehidin yakını konuşuyor yalan söyleyecek hali yok bu sözleri aksi iddia edilmediği sürece kadını haklı buluyorum

Megan

80+ Silver
aynen :D dünyanın ilk siha gemisi :D komedi yemin ediyorum nasıl bir yüzsüzsün gram savaş teknolojisinden anlamadan konu açıp insanların verdiği soruları kıvırta kıvırta bir tanesine bile cevap veremeyip kendini rezil ettikten sonra hala millete ağlıyorsun yapma . Cahil bi adamsın paylaştığın şeyler zeka seviyeni özetleyen en iyi belgeler sen kadir popcorn efendinin küçük veledinden bilgi öğrenmeye devam et
DÜNYANININ İLK İHA GEMİSİ Trajikomik
senin yazdıklarını hatırlıyorum nasıl bir zeka yoksunu olduğunu da çok iyi biliyorum küçücük veletsin kendini buradan bir şeyler sanarak kendini tatmin etmeye çalışma. Heykelle övünen akıldan noksan kitlenin komedi dediğine bak birazcık akıl olsa şunları yazarken düşünürsün ama sizde nerde o akıl.
Mesaj otomatik birleştirildi:

14 mayıstan sonra görürsün kim bir şey bilmiyor. Uzun süre uzak mesafe uçabilecek İnsansız aracı insanlı hale getirirse AKP getirir zaten
zaten tek yol üzerinden git gel yapıyordu değil mi git de bir araştır ne işe yarıyor amaçları ne heykelle övünüp de bunlara laf etme olmayan aklınca. İnsansız aracı insansız yapmış ahahah zekaya bak ya maşallah zeka fışkırıyor bu zekayla nasıl yaşıyorsunuz hayret

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom