bu resimi internetten buldum ama bunun benzeri bi modifiye yapmıştıUygunsuz olabilir yada fazla basık olabilir ama tabii ki ülkemizde baya bir saçma olay var modifiyeli diye gezenler arabanın içine ediyor adam gibi yapanda ceza alıyor başkanın tatil köyüne para lazım o yüzden
Arabanın fotoğrafı var mı? Önceki halinden
bunun benzeri hocam bu resimi internetten aldım abi foto çekmemize izin vermiyodu nazar değer diye değdi herhladebu resimi internetten buldum ama bunun benzeri bi modifiye yapmıştı
![]()
Yeni kasa coupe bu eski kasa olabilirmi 2000 2010 falan bildiğim kadarıyla yeni kasa tr de yok (coupe) yada 5 kapı yeni kasabu resimi internetten buldum ama bunun benzeri bi modifiye yapmıştı
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun benzeri hocam bu resimi internetten aldım abi foto çekmemize izin vermiyodu nazar değer diye değdi herhlade![]()
Ne sacmaliyon yeni kasa Civic buYeni kasa coupe bu eski kasa olabilirmi 2000 2010 falan bildiğim kadarıyla yeni kasa tr de yok (coupe) yada 5 kapı yeni kasa
Ne diyon ben bu eski kasamı dedim adam gibi oku ondan sonra yaz attığı foto coupe yeni kasa civic yok tr de sen ne diyorsunNe sacmaliyon yeni kasa Civic bu
2000 2010 olabilirmi dediğim abisinin arabasıNe sacmaliyon yeni kasa Civic bu
Spolier yasak değil 20 sene spolier takılı araba kullandık çevirmelerede girdik ceza yemedik. Belki bir boyut sınırı olabilir, Air bilmiyorum ama Türkiye de modifiye bilmiyorlar arabanın içine ediyorlar. Sade olanlar genel olarak daha hoş.bizim bi abide civic vardı spolier taktı air taktı adama 1 ay sonra 10bin TL ceza geldi adam air fln söktürdü neden böyle bir yasak var
2010 da bu arabanın 1 önceki kasasıNe diyon ben bu eski kasamı dedim adam gibi oku ondan sonra yaz attığı foto coupe yeni kasa civic yok tr de sen ne diyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
2000 2010 olabilirmi dediğim abisinin arabası