Neler Yeni

türkiyede neden modifiye yasağı var

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,520
İsim
RecH
bizim bi abide civic vardı spolier taktı air taktı adama 1 ay sonra 10bin tl ceza geldi adam air fln söktürdü neden böyle bir yasak var

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Zevk düşmanları.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Uygunsuz olabilir yada fazla basık olabilir ama tabii ki ülkemizde baya bir saçma olay var modifiyeli diye gezenler arabanın içine ediyor adam gibi yapanda ceza alıyor başkanın tatil köyüne para lazım o yüzden

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,520
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz olabilir yada fazla basık olabilir ama tabii ki ülkemizde baya bir saçma olay var modifiyeli diye gezenler arabanın içine ediyor adam gibi yapanda ceza alıyor başkanın tatil köyüne para lazım o yüzden
bu resimi internetten buldum ama bunun benzeri bi modifiye yapmıştı
honda-civic-resimleri-3.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Arabanın fotoğrafı var mı? Önceki halinden
honda-civic-resimleri-3.jpg
bunun benzeri hocam bu resimi internetten aldım abi foto çekmemize izin vermiyodu nazar değer diye değdi herhlade :(

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun benzeri hocam bu resimi internetten aldım abi foto çekmemize izin vermiyodu nazar değer diye değdi herhlade :(
Yeni kasa coupe bu eski kasa olabilirmi 2000 2010 falan bildiğim kadarıyla yeni kasa tr de yok (coupe) yada 5 kapı yeni kasa

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,199
İsim
.
Xenon farlar gece ışık körü yaptığı için yasak, ses sistemi aşırı abartıysa yasak. Diğer kozmetikler de padişahımız yasakladığı için yasak

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
bizim bi abide civic vardı spolier taktı air taktı adama 1 ay sonra 10bin TL ceza geldi adam air fln söktürdü neden böyle bir yasak var
Spolier yasak değil 20 sene spolier takılı araba kullandık çevirmelerede girdik ceza yemedik. Belki bir boyut sınırı olabilir, Air bilmiyorum ama Türkiye de modifiye bilmiyorlar arabanın içine ediyorlar. Sade olanlar genel olarak daha hoş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,183
Üyeler
172,793
Son üye
Yusuf1337
Top Bottom