Tamam.Dostum burası pc/donanım üzerine kurulmuş bir forum. Kahve, balıkçılık, elektrik elektronik... gibi doğrudan konusuna yönelik kurulmuş forumlar var. Yeme/içme üzerine de kurulmuş bir forum vardır elbet. Oralarda şansını dene.
alakası yok, forumun konu dışı bölümü burası. boş olmadığı sürece isteyen istediği konuda istediği gibi soru sorabilir, fikrini belirtebilir. forumda bu konunun da ilgilileri vardır emin ol.Dostum burası pc/donanım üzerine kurulmuş bir forum. Kahve, balıkçılık, elektrik elektronik... gibi doğrudan konusuna yönelik kurulmuş forumlar var. Yeme/içme üzerine de kurulmuş bir forum vardır elbet. Oralarda şansını dene.
Teşekkürler. Bakacağım.alakası yok, forumun konu dışı bölümü burası. boş olmadığı sürece isteyen istediği konuda istediği gibi soru sorabilir, fikrini belirtebilir. forumda bu konunun da ilgilileri vardır emin ol.
konuya gelince, tekelleri bilmem de macro centerlarda oluyor diye biliyorum, yine de bir araştır.
Buradaki topluluk içinden istediği bilgiye ulaşma ihtimali çok düşük. Çünkü yeme/içme üzerine toplanmış bir topluluk değil. Ben ona daha detaylı bilgi alma yolunu öneriyorum. Konu dışına konu açması hakkında bir şey söylemiyorum.alakası yok, forumun konu dışı bölümü burası. boş olmadığı sürece isteyen istediği konuda istediği gibi soru sorabilir, fikrini belirtebilir. forumda bu konunun da ilgilileri vardır emin ol.
konuya gelince, tekelleri bilmem de macro centerlarda oluyor diye biliyorum, yine de bir araştır.