Neler Yeni

Türkiyede terör neden bitmedi?

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Yasaklanması hakkında konuşmadım ben. "yasaklandı" dedim sadece.
Kenan Evren diktatörlüğü altında sadece kürtler değil türkler de kısıtlandı.
Bu tarz şeyler olmamalıydı, bu örgüt bunlardan güzel propaganda malzemesi edindi.
bak zorda olsa doğru yola geliyorsun :D

Besim Tibuk

80+ Gold
Yola mola geldiğim yok. Ben olduğum yerdeyim de sen laflarımı istediğin gibi anlamışsın ilk başta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen benim "pkk yasaklardan doğdu" dediğimi sanmışsın.
Hayır onu demiyorum.
PKK zaten vardı ama güçlenmesi için ona propaganda malzemesi gerek idi.
İşte onu yasaklardan aldılar. Yoksa bu hayvan eti yemişler hep vardı

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Kafama takıldı tartıșalım dedim.Türkiye askeri güç konusunda hafife alınacak bir güç değil.30 senedir bu dağdaki çarıklıları neden bitiredik?Neden hala aktif olarak her gün șehit vermemize sebep oluyorlar?
Biz bitirmek istemedik bilemiyorum
Yada dış mihraklar daha güçlü perde arkası ile ilgili herkes fikir sunar ama doğruluk payı asla bilinemez

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kafama takıldı tartıșalım dedim.Türkiye askeri güç konusunda hafife alınacak bir güç değil.30 senedir bu dağdaki çarıklıları neden bitiredik?Neden hala aktif olarak her gün șehit vermemize sebep oluyorlar?
Terorü tam bitiremezsin dünyanın her yerinde geçerli, şehit vermemizin sebebi suriyeye girmemiz ve sınır güvenligini korumak bir de ABD gibi ülkeler bu itlere silah yardımı yapıyor zaten pkkyı ayakta tutan ülke de ABD

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Bir şeyi yok etmek için o düşünceyi yıkman lazım. Ayrıca gerilla mantığı var bu da bir sorun. Umarım askerlerimiz ve devletimiz bu terörü yok eder tüm teröristler de öldürülür. Bu örgütün büyümesinin sebebi ise şahsi fikrim Diyarbakır cezaevi olaylardır.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Sildim valla kb bunun yeri burası değil gibi geldi.

Son düzenleme:

Sebastian Szymanski

80+ Silver
HDP kapanmamalı ama HDP'nin kötü olduğunu kürt halkına öğretmeliyiz.
Hocam Bende kürdüm ama çok rahatlıkla söylerim Kürt halkı aptaldır. Küçükken bana öğrettikleri şeylerin büyüyünce ne kadar saçma olduğunu anladığımda diğer Kürtlerede anlatmaya çalıştım ama hepsi bana küfürler yağdırdı pkkyi savundu dinlemek bile istemediler yani demek istediğim bunlara hiç bir b.ku öğretemeyiz.

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
yiğit karaca
aynen aynen mükemmel :D pudra şekerini çok tüketme dostum

bilmediğin konular hakkında konuşma diyiceme sanırım bir daha ağzını açamazsın :D
sen daha farklı şeyler tüketiyorsun belli

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Terörün ülkeye ve millete verdiği zararları zaten saymaya gerek yok. Bunlardan biri de terörü kötüleyip, terör sayesinde kolay para kazanmaya çalışan tiplerdir. Gayrı meşru işler yapanların son kalesi milliyetçiliktir.
Hem gayrimeşru iş yapıp hem vatan, millet sever olunmaz. Robin hood masallarına inananlara sözüm yok tabi

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2002 den sonra fena bir halde fetö yapılanması oldu Hem ordu'da hemde devlet kurumlarında
Fetö arkadan pkk'lılara destek veriyordu diyarbakır olayı vardı.

15 temmuz olduktan sonra tabi hepsi alındı görevden cezaevlerine götürüldü

2. Dış güçlerden destek alıyorlar

vs vs

Hocam Bende kürdüm ama çok rahatlıkla söylerim Kürt halkı aptaldır. Küçükken bana öğrettikleri şeylerin büyüyünce ne kadar saçma olduğunu anladığımda diğer Kürtlerede anlatmaya çalıştım ama hepsi bana küfürler yağdırdı pkkyi savundu dinlemek bile istemediler yani demek istediğim bunlara hiç bir b.ku öğretemeyiz.
Bir kesim var Adam Türkiye cumhuriyeti adamı
Bir kesim var Kürt milliyetciliği yapacak diye pkk'yı savunuyor

Kürt halkı ciddi anlamda *****

Onlara bunlardan bahsedebilirdin;

Kürt Erkek/Kız çocuklarını kim kaçırdı ?
Doğuda ki öğretmenleri kim öldürdü ? Türk bayrağı astı diye ?

Sorsan hiç bişi diyemezler.

Kürtlerin bir kısmı Sırf HDP adlı ucube partisine Kürt diye oy veriyorlar

Adamlar Türk/Kürt farketmeden adam vuruyor bunlar pkk'yı savunuyorlarsa analarını ....

Son düzenleme:

Serkan Alpay

80+ Bronze
Dünya üzerinde varolan hiç bir terör örgütü, bir yada birkaç devletten yardım almadan ayakta duramaz. Terörün neden bitmediğinin cevabı budur.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
1- Dağdaki çarıklılar dünyanın her yerinden silah ve teçhizat desteği alıyor ( 12 senelik askeri personelim gördüklerimi anlatsam inanmazsın )
2- Bizim siyasetçilerin işine geliyor :)
3- Terör riskli bölgede bulunan veya ön planda olan her ülkede mevcut maalesef (ABD, İngiltere, Fransa vs.) ama özellikle ortadoğu, dipsiz bir kuyu gibi bu konuda

Top Bottom