Yasaklanması hakkında konuşmadım ben. "yasaklandı" dedim sadece.
Kenan Evren diktatörlüğü altında sadece kürtler değil türkler de kısıtlandı.
Bu tarz şeyler olmamalıydı, bu örgüt bunlardan güzel propaganda malzemesi edindi.
Sen benim "pkk yasaklardan doğdu" dediğimi sanmışsın.
Hayır onu demiyorum.
PKK zaten vardı ama güçlenmesi için ona propaganda malzemesi gerek idi.
İşte onu yasaklardan aldılar. Yoksa bu hayvan eti yemişler hep vardı
Kafama takıldı tartıșalım dedim.Türkiye askeri güç konusunda hafife alınacak bir güç değil.30 senedir bu dağdaki çarıklıları neden bitiredik?Neden hala aktif olarak her gün șehit vermemize sebep oluyorlar?
Kafama takıldı tartıșalım dedim.Türkiye askeri güç konusunda hafife alınacak bir güç değil.30 senedir bu dağdaki çarıklıları neden bitiredik?Neden hala aktif olarak her gün șehit vermemize sebep oluyorlar?
Terorü tam bitiremezsin dünyanın her yerinde geçerli, şehit vermemizin sebebi suriyeye girmemiz ve sınır güvenligini korumak bir de ABD gibi ülkeler bu itlere silah yardımı yapıyor zaten pkkyı ayakta tutan ülke de ABD
Bir şeyi yok etmek için o düşünceyi yıkman lazım. Ayrıca gerilla mantığı var bu da bir sorun. Umarım askerlerimiz ve devletimiz bu terörü yok eder tüm teröristler de öldürülür. Bu örgütün büyümesinin sebebi ise şahsi fikrim Diyarbakır cezaevi olaylardır.
Hocam Bende kürdüm ama çok rahatlıkla söylerim Kürt halkı aptaldır. Küçükken bana öğrettikleri şeylerin büyüyünce ne kadar saçma olduğunu anladığımda diğer Kürtlerede anlatmaya çalıştım ama hepsi bana küfürler yağdırdı pkkyi savundu dinlemek bile istemediler yani demek istediğim bunlara hiç bir b.ku öğretemeyiz.
Terörün ülkeye ve millete verdiği zararları zaten saymaya gerek yok. Bunlardan biri de terörü kötüleyip, terör sayesinde kolay para kazanmaya çalışan tiplerdir. Gayrı meşru işler yapanların son kalesi milliyetçiliktir.
Hem gayrimeşru iş yapıp hem vatan, millet sever olunmaz. Robin hood masallarına inananlara sözüm yok tabi
2002 den sonra fena bir halde fetö yapılanması oldu Hem ordu'da hemde devlet kurumlarında
Fetö arkadan pkk'lılara destek veriyordu diyarbakır olayı vardı.
15 temmuz olduktan sonra tabi hepsi alındı görevden cezaevlerine götürüldü
Hocam Bende kürdüm ama çok rahatlıkla söylerim Kürt halkı aptaldır. Küçükken bana öğrettikleri şeylerin büyüyünce ne kadar saçma olduğunu anladığımda diğer Kürtlerede anlatmaya çalıştım ama hepsi bana küfürler yağdırdı pkkyi savundu dinlemek bile istemediler yani demek istediğim bunlara hiç bir b.ku öğretemeyiz.
1- Dağdaki çarıklılar dünyanın her yerinden silah ve teçhizat desteği alıyor ( 12 senelik askeri personelim gördüklerimi anlatsam inanmazsın )
2- Bizim siyasetçilerin işine geliyor
3- Terör riskli bölgede bulunan veya ön planda olan her ülkede mevcut maalesef (ABD, İngiltere, Fransa vs.) ama özellikle ortadoğu, dipsiz bir kuyu gibi bu konuda