Neler Yeni

Türkiyede terör neden bitmedi?

Besim Tibuk

80+ Gold

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hdp kapanırsa nasıl kapanır?
HDP kapanmaz ya herkesin çıkarı var ordan bir de zaten siyasi parti kapatmak ki hele %10 barajını geçebilme potansiyeli olan bir partiyi kapatmak çok zor. Kapanmalı veya kapanmamalı mevzusuna girmiyorum. Bence açık olmalı çünkü. Zaten kazanırlarsa biz bitmişiz demektir.

Edit:
Hasta olunca düzgün cümle yazamıyom la nası sacmalamısım girmiyom diyip girmisim falan

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,564
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Artı olarak ben biraz da ekonomik şartlara bağlıyorum.

A kişisinin keyfi yerinde olsa rahatını bozup dağa çıkmaz. Ekonomi iyi olursa desteğe bir darbe daha iner
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapanmamalı
Neden?
HDP kapanmaz ya herkesin çıkarı var ordan bir de zaten siyasi parti kapatmak ki hele %10 barajını geçebilme potansiyeli olan bir partiyi kapatmak çok zor. Kapanmalı veya kapanmamalı mevzusuna girmiyorum. Bence açık olmalı çünkü. Zaten kazanırlarsa biz bitmişiz demektir.

Hasta olunca düzgün cümle yazamıyom la nası sacmalamısım girmiyom diyip girmisim falan
Șuanki iktidar kapatmaz zaten de kapatırsa Hdp ye basan adam gidip muhalefete basar.

Besim Tibuk

80+ Gold

Bura.K

80+ Silver
PC başına geçince bu mesajı düzenleyip uzunca anlatacağım. Oldukça uzun süre araştırdığım bir konu. 10 dakika sonra gelirim :)
Mesajı düzenlemek yerine direkt alıntıla yapıp devam edeceğim;

Şimdi, bunlarda bildiğin FETÖ ağ yapılanması gibi bir yapılanma bulunuyor. Ama bizi ilgilendiren bu ağda çocukları yapıp satan kişi. Evet, yanlış duymadınız. Milis benzeri kişiler 4'den fazla kadın alarak sürekli hamile bırakıyor ve çocuklarının hepsini Pkk'ya satıyorlar. Böylece Pkk bol keseden terörist birlikçisi kazanmış oluyor.
Çelik-1 Harekatında bunlardan onlarcası yakalanmıştı. Hatta çok komik gelecek ama bunların bir zaafı var. Normalde çoğu kişi hatta %99'umuz Pkk'yı okurken "Pekaka" diye okuruz. Bunlar "pekeke" diye okurlarmış. Hatta sırf bu yüzden bunlara "TSK nedir, Pkk bağlantın var mı?" gibi böyle kısaltmalı sorular sorarlarmış. Hem terör bölgesinden yakalandıkları hemde kısaltmayı bize göre yanlış telaffuz ettikleri için direkt olarak ne olduğu anlaşılır, sorgudan sonra direkt ötermiş :D Ha, bu işin görünen tarafı.
Bide Pkk sempatizanı köyler var. Bu köyler aslında silah zoruyla ele geçiriliyor desek yanlış olmaz. Pkk, doğuda belli bir bölgedeki köylere sahip diyebiliriz. Hatta 95 senesinde karakol saldırılarında bu köyler, askerlerimize ateş açan ve çoğu askerimizi şehit eden yerlerden biri olmuştur. Şu anda çoğu TSK'ya bağlı olsa da hala daha Pkk sempatizanı köyler var. Velhasıl, Pkk örgütündeki teröristler bunlara geliyor, "bizimle misin, bizi destekleyin" falan muhabbetleri dönüyor. Köylü desteklemeyip karşılık verirse ilk başta hayvanları telef ediyorlar. Sonra maddi açıdan zararı arttırıyorlar. Eğer köylü hala karşılık koyuyorsa en sondan önceki adım mayın döşüyorlar ve o mayınlara maalesef genelde sivilerden veya hayvanlardan biri basıyor ve şehit oluyor, ölüyor. En son adım ise direkt köye pusu kurmak ama genellikle bu adıma kalmadan köylüler pes ediyor.
Bazı köyler karakollara yakın olduğu için askerlerden yardım isteyebiliyor. Bazıları eli mahkum açıyor kapılarını. Çoğunlukla kadınları alıyorlar (üremek için zaten bunu söylemeye gerek yok) erzaklara el koyuyorlar ve üretilen tüm besinleri kendilerine alıyorlar.
Bu sırada bunla kalmıyorlar tabi, sonradan köydeki gençlere falan kendi fikirlerini sözde davalarını aşılıyorlar. Bildiğim kadarıyla bir uyuşturucu iğneye sahipler. Bu iğne, sizi köpek gibi yapıyor. Yani sadık oluyorsunuz, karşınızdaki ne derse yapıyorsunuz. Çoğu teröriste bu iğneden vurulur. Bunların yanında zorla getirilen veya yalan yanlış fikirlerle aşılanan köy gençleri dahil. Bunun yanında ABD'nin verdiği desteği söylememe gerek yok. Irak, İran gibi yerlerden adam falan topluyor, bunları kendi kampında eğitim, silahlandırıp bizim sınıra salıyorlar. İsrail'de, ABD'de, Almanya'da aynısını yapıyor.

Aslında daha uzatırdım da, bu kadarı yeterli bence.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,564
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
yiğit karaca
Her ülkeye vatandașının parasını emcüklücek adam lazım aga yaw.
anlattığım konunun dışına çıkma lütfen erdoğanın ekonomi politakısını hiç beğenmiyorum zaten ama adamın dış ülkelerle siyasi çok iyi askeri ve savaşsal olarak iyi bir lider erdoğanın şimdiki planı 2023 te gitmezse Türkistan kurmak olacak tır AB zaten bizi almaz biz girersekte bizi sömürmekten başka birşeyde yapmaz

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kafama takıldı tartıșalım dedim.Türkiye askeri güç konusunda hafife alınacak bir güç değil.30 senedir bu dağdaki çarıklıları neden bitiredik?Neden hala aktif olarak her gün șehit vermemize sebep oluyorlar?
Ayrıca artık savaşları dağda değil siyasi.
Malum başta İsveç ve Fİnlandiya gibi ülkelerde sığınıp oradan propaganda yapıyorlar ve genelde HDP denilen terörist yapının bazı milletvekilleri yurtdışı vatandaşlığı olan insanlardan oluşuyor e tabi adam tutuklanınca orada hemen propaganda yapılıyor ve türkiyenin başı yanıyor.
Kısacana şuan aslında batılı devletler sayesinde halen ayaktalar

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel
Kafama takıldı tartıșalım dedim.Türkiye askeri güç konusunda hafife alınacak bir güç değil.30 senedir bu dağdaki çarıklıları neden bitiredik?Neden hala aktif olarak her gün șehit vermemize sebep oluyorlar?
Yazdığım mesajdan dolayı başıma bir şey gelebilir ama bu cümleye değer dağdaki çarıklıların makam mevki sahibi olan takım elbiselilerle anlaşması olduğu için Türkiye de terör bitmedi

Besim Tibuk

80+ Gold
anlattığım konunun dışına çıkma lütfen erdoğanın ekonomi politakısını hiç beğenmiyorum zaten ama adamın dış ülkelerle siyasi çok iyi askeri ve savaşsal olarak iyi bir lider erdoğanın şimdiki planı 2023 te gitmezse Türkistan kurmak olacak tır AB zaten bizi almaz biz girersekte bizi sömürmekten başka birşeyde yapmaz
Abicim Türkistan ne Allah için.
Diğer Türk ülkeleri diktatörler tarafından yönetilen fakir ülkeler.
Onları besleyeceksin fakirleşeceksin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta çok komik gelecek ama bunların bir zaafı var. Normalde çoğu kişi hatta %99'umuz Pkk'yı okurken "Pekaka" diye okuruz. Bunlar "pekeke" diye okurlarmış. Hatta sırf bu yüzden bunlara "TSK nedir, Pkk bağlantın var mı?" gibi böyle kısaltmalı sorular sorarlarmış. Hem terör bölgesinden yakalandıkları hemde kısaltmayı bize göre yanlış telaffuz ettikleri için direkt olarak ne olduğu anlaşılır, sorgudan sonra direkt ötermiş :D Ha, bu işin görünen tarafı.
B-ben de pekeke diyordum...

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Fikirlerimi bir şeylerle desteklemeden söyleyeceğim.

İlk yıllarda terör konusunda pek endişe edilmedi hatta pkk eğitim kampımız falan dendi.
Ardından yasakçı zihniyetin pkk eline verdiği propaganda kozları sayesinde pkk hızla güçlendi ve başa bela oldu.
Bir şeyler yasaklandıkça onlar propaganda yaptı. Bugün bu durum daha iyi idare ediliyor, dağlar temizzz
Yasakçı Zihniyet?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,564
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Top Bottom