Neler Yeni

Türkiyede terör neden bitmedi?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,572
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Yalan yok kürt arkadașlara hâz etmiyorum ama bi devir de bu konularla uğrașìlmamalı artık.

Carl-S

80+ Gold
Abicim Türkistan ne Allah için.
Diğer Türk ülkeleri diktatörler tarafından yönetilen fakir ülkeler.
Onları besleyeceksin fakirleşeceksin
Mesaj otomatik birleştirildi:

B-ben de pekeke diyordum...
Maalesef türk devletleri hepsi aynı gözümde hepsi gelişmemiş bir halta yaramıyorlar maalesef.
Dediğin doğru diktatörlük var türk devletlerinde özellikle Azerbaycan ve Türkmenistan'da var.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Kafama takıldı tartıșalım dedim.Türkiye askeri güç konusunda hafife alınacak bir güç değil.30 senedir bu dağdaki çarıklıları neden bitiredik?Neden hala aktif olarak her gün șehit vermemize sebep oluyorlar?
Fonlanıyor.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,572
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

ESTAROSSA58

80+ Bronze
anlattığım konunun dışına çıkma lütfen erdoğanın ekonomi politakısını hiç beğenmiyorum zaten ama adamın dış ülkelerle siyasi çok iyi askeri ve savaşsal olarak iyi bir lider erdoğanın şimdiki planı 2023 te gitmezse Türkistan kurmak olacak tır AB zaten bizi almaz biz girersekte bizi sömürmekten başka birşeyde yapmaz
aynen aynen mükemmel :D pudra şekerini çok tüketme dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kürtçe yasak, Kürtçe şarkı yasak, .. yasak, kürt partileri yasak vb.
bilmediğin konular hakkında konuşma diyiceme sanırım bir daha ağzını açamazsın :D

Besim Tibuk

80+ Gold
bilmediğin konular hakkında konuşma diyiceme sanırım bir daha ağzını açamazsın :D
Konuşacaksan konuş erlik ağabeyinizin videolarını atma. 40 dakikalık video atıyorsun önüme

Opera Anlık Görüntü_2022-10-25_001749_www.google.com.png

Gayet tabii yasaklar konuldu bunu neden saklıyorsunuz? Sadece kürtlere yönelik değildi bu yasakçı zihniyet ama onlar da nasiplerini aldı

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Konuşacaksan konuş erlik ağabeyinizin videolarını atma bana hiç.

Alıntıyı görüntüle

Gayet tabii yasaklar konuldu bunu neden saklıyorsunuz? Sadece kürtlere yönelik değildi bu yasakçı zihniyet ama onlar da nasiplerini aldı
:D ya sorun orda eriniyorum adam cidden güzel bir video hazırlamış kaynakları filanda tam otur izle anlayana kadar tekrarla :D şimdi sana kim anlatıcak kimse yasaklanmadı demiyor zaten sorun surda neden yasaklanmış onu yazmazsan olmaz adam gibi onu da yazsana

Besim Tibuk

80+ Gold
:D ya sorun orda eriniyorum adam cidden güzel bir video hazırlamış kaynakları filanda tam otur izle anlayana kadar tekrarla :D şimdi sana kim anlatıcak kimse yasaklanmadı demiyor zaten sorun surda neden yasaklanmış onu yazmazsan olmaz adam gibi onu da yazsana
Yasaklanması hakkında konuşmadım ben. "yasaklandı" dedim sadece.
Kenan Evren diktatörlüğü altında sadece kürtler değil türkler de kısıtlandı.
Bu tarz şeyler olmamalıydı, bu örgüt bunlardan güzel propaganda malzemesi edindi.

Top Bottom