Besim Tibuk
80+ Gold
Kürtçe yasak, Kürtçe şarkı yasak, .. yasak, kürt partileri yasak vb.Yasakçı Zihniyet?
Kürtçe yasak, Kürtçe şarkı yasak, .. yasak, kürt partileri yasak vb.Yasakçı Zihniyet?
Bilmiyorum hocam da, okuduğum kadarıyla o dönemlerde TSK'da "pekeke" diyenlere pek sıcak bakılmıyormuş.B-ben de pekeke diyordum...
Bundan sonra partiya karkare kurd**tane deriz o zaman(!)Bilmiyorum hocam da, okuduğum kadarıyla o dönemlerde TSK'da "pekeke" diyenlere pek sıcak bakılmıyormuş.
Maalesef türk devletleri hepsi aynı gözümde hepsi gelişmemiş bir halta yaramıyorlar maalesef.Abicim Türkistan ne Allah için.
Diğer Türk ülkeleri diktatörler tarafından yönetilen fakir ülkeler.
Onları besleyeceksin fakirleşeceksin
Mesaj otomatik birleştirildi:
B-ben de pekeke diyordum...
Fonlanıyor.Kafama takıldı tartıșalım dedim.Türkiye askeri güç konusunda hafife alınacak bir güç değil.30 senedir bu dağdaki çarıklıları neden bitiredik?Neden hala aktif olarak her gün șehit vermemize sebep oluyorlar?
niye kiYalan yok kürt arkadașlara hâz etmiyorum
Boșverin hocam pek sevmiyorum ama insan gibi olanına da saygı duyarım.niye ki
aynen aynen mükemmel pudra şekerini çok tüketme dostumanlattığım konunun dışına çıkma lütfen erdoğanın ekonomi politakısını hiç beğenmiyorum zaten ama adamın dış ülkelerle siyasi çok iyi askeri ve savaşsal olarak iyi bir lider erdoğanın şimdiki planı 2023 te gitmezse Türkistan kurmak olacak tır AB zaten bizi almaz biz girersekte bizi sömürmekten başka birşeyde yapmaz
bilmediğin konular hakkında konuşma diyiceme sanırım bir daha ağzını açamazsınKürtçe yasak, Kürtçe şarkı yasak, .. yasak, kürt partileri yasak vb.
Konuşacaksan konuş erlik ağabeyinizin videolarını atma. 40 dakikalık video atıyorsun önümebilmediğin konular hakkında konuşma diyiceme sanırım bir daha ağzını açamazsın
Evrenin Askeri Diktatörlüğüasaklar konuldu bunu neden saklıyorsunuz?
ya sorun orda eriniyorum adam cidden güzel bir video hazırlamış kaynakları filanda tam otur izle anlayana kadar tekrarla şimdi sana kim anlatıcak kimse yasaklanmadı demiyor zaten sorun surda neden yasaklanmış onu yazmazsan olmaz adam gibi onu da yazsanaKonuşacaksan konuş erlik ağabeyinizin videolarını atma bana hiç.
Alıntıyı görüntüle
Gayet tabii yasaklar konuldu bunu neden saklıyorsunuz? Sadece kürtlere yönelik değildi bu yasakçı zihniyet ama onlar da nasiplerini aldı
Yasaklanması hakkında konuşmadım ben. "yasaklandı" dedim sadece.ya sorun orda eriniyorum adam cidden güzel bir video hazırlamış kaynakları filanda tam otur izle anlayana kadar tekrarla şimdi sana kim anlatıcak kimse yasaklanmadı demiyor zaten sorun surda neden yasaklanmış onu yazmazsan olmaz adam gibi onu da yazsana