Neler Yeni

Türkiye'de üniversite okumakmı yoksa yurtdışında normal bir işte çalışmakmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
1 sene sonra üniversite sınavına gireceğim ve pek başarılı bir öğrenci değilim (en fazla polislik gelir) sizce TR de üniversite okumakmı yoksa yurtdışında normal bir işte çalışmakmı (garson temizlikçi kasiyer gibi)

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
1 sene sonra üniversite sınavına gireceğim ve pek başarılı bir öğrenci değilim (en fazla polislik gelir) sizce TR de üniversite okumakmı yoksa yurtdışında normal bir işte çalışmakmı (garson temizlikçi kasiyer gibi)
bence en az 2 yıllık bir okul oku almanya meslek lisesi ve meslek yüksekokulu işçi alımı yapıyor fazlaca dilini geliştirip başvurabilirsin

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
yurtdışı her zaman en güzel seçenek ama işte herkes gidemiyor bende kuzenlerıme güvenmiştim yarı yolda bıraktılar işler ciddiye binince trde okumaya bak bence ama yurtdışına kesin giderim sıkıntı yok diyorsan kesinlikle git kurtar kendini

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yurtdışı her zaman en güzel seçenek ama işte herkes gidemiyor bende kuzenlerıme güvenmiştim yarı yolda bıraktılar işler ciddiye binince trde okumaya bak bence ama yurtdışına kesin giderim sıkıntı yok diyorsan kesinlikle git kurtar kendini
Benim için en büyük sıkıntı orada kimse yok sadece babamın bir arkadaşı var taksi şirketi var almanyada oda götürürmü bilmem acaba tek başıma gitsem herseeyi halledebilirmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tr de üni okumak
Ama çok başarılı değilim

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Benim için en büyük sıkıntı orada kimse yok sadece babamın bir arkadaşı var taksi şirketi var almanyada oda götürürmü bilmem acaba tek başıma gitsem herseeyi halledebilirmiyim
zor işte ben gideceğimde akraba restoranı vardı herkes türkdü o yüzden kesin gözüyle bakmıştım tek başına gitmek biraz yürek ister

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Eren
gidebiliyorsan git ama emin ol gidebileceğinden burda okuyup olacağın hiç bir meslek seni tatmin etmeyecektir(pra olarak)

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zor işte ben gideceğimde akraba restoranı vardı herkes türkdü o yüzden kesin gözüyle bakmıştım tek başına gitmek biraz yürek ister
Hocam sizce ne yapsam benim kafam iyicene karıştı

gidebiliyorsan git ama emin ol gidebileceğinden burda okuyup olacağın hiç bir meslek seni tatmin etmeyecektir(pra olarak)
Zaten en güzel yanı o

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Hocam sizce ne yapsam benim kafam iyicene karıştı

Zaten en güzel yanı o
dediğin gibi ailen okumanda destek veriyosa oku yurtdışında kesin işim hazır diyorsan kaç kurtar kendini asgari maaşda alsan en azından 3-5 yılda istediğin arabayı falan alabilirsin

Cihangir

80+ Gold
polislik geleceğine eminmisin parkur zor antremanlara gitmen gerekir

ve cidden yurt dışında amelelik mi yapacaksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
dediğin gibi ailen okumanda destek veriyosa oku yurtdışında kesin işim hazır diyorsan kaç kurtar kendini asgari maaşda alsan en azından 3-5 yılda istediğin arabayı falan alabilirsin
Peki şöyle bişey yapsam Türkiye'de diplomamı aldıktan sonra yurt dışına gidip orada bir iş bulsam

polislik geleceğine eminmisin parkur zor antremanlara gitmen gerekir

ve cidden yurt dışında amelelik mi yapacaksın
Bence tr de garson olucagima yurt dışına olurum daha iyi öyle değilmi

Cihangir

80+ Gold
Peki şöyle bişey yapsam Türkiye'de diplomamı aldıktan sonra yurt dışına gidip orada bir iş bulsam

Bence tr de garson olucagima yurt dışına olurum daha iyi öyle değilmi
değil tabikide ben bile üniversite okudum yazılımda öğrenmeye başladım yazılımcı olarak gideceğim

Top Bottom