Neler Yeni

Türkiyede Xbox Cafe Açılır Mı?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Herkese merhaba arkadaşlar. Çoğu Türk genci gibi üniversite okuyup asgari ücrete çalışmak zorun kalan gençlerden biriyim. Kenar da biriktirdiğim ve çevremden aldığım destek ile birlikte kendi işimizin patronu olmak istiyorum.

Xbox Cafe açmak gibi bir düşüncem var. Fakat oyun konsol'u dediğimiz zaman herkesin aklına PlayStation geliyor hal böyle olunca insanlar Xbox'ı ya tanımıyor bilmiyor yada Xbox'a karşı biraz önyargılı olabiliyor.

Yıllardır Türkiyede oyun sektöründe olan hiç bir rakibi olmayan Playstation gibi güçlü bir markanın yaptığı etkiyi yapabilirmiyim? İnsanların xbox'a karşı bakış açısı nedir müşteri çekebilirmiyim gibi bir çok soru ile karşı karşıyayım.

Sizce ne yapmalıyım? PlayStation gibi bir marka ile yarışabilirmiyim tavsiyelerinizi ve düşünceleriniz merak etiyorum.

Teşekkürler.
Xbox Türkiye şartlarına daha uygun kaçıyor adam PS kafede Exclusive değil pes FIFA oynamak için gidiyor.

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Utku
Bana kalsa 1650 veya 1660 li sistemler dizerdim bütçe geldikçe sistem sayısı artırıdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trnin yarısı valorantla lol le ömür geçiriyor bence pc kafe

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş
içine 3-4 tane ps3 at ps cafe olur adı hemde xbox al gelende denemek ister ikincisi gençlerin çok olduğu bir yere kurmalısın dükkanı

PlayStation cafe varsa Xbox cafede olur fiyatları PS cafelerden daha uygun tutarsan müşteri çekeceğini düşünüyorum.

Top Bottom