Neler Yeni

Türkiye'nin kurtulması için gereken ilk 3 adım ?

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
Sizce bu ilk 3 adım nedir ?

Siyaset yapmayın 3 şey söyleyin sadece.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

1 yeni fabrikalar açılıp üretim artırılmalı
2 topraklarımızdan en iyi şekilde yararlanıp dış ülkelere satış yapmalıyız
3 gelen vergileri devlet yöneticilerinin cebine değil ülke yararına kullanmalıyız

Hefn

80+
Tek adam rejiminden çıkıp, demokrasinin genişlemesi gerekiyor. Sadakate göredense (A partiliysen ilkokul mezunu olsan bile iyi bir yetkiye sahip olabiliyorsun) liyakata göre yetkilerin dağıtılması gerekiyor.

Ülkedeki kutuplaşma bir an önce bitirilmeli, ülkede A futbol takımı, B futbol takımını yenerse şehirler arası kavga çıkıyor.

Haksız yere hapiste olan Kemalist generallerin tekrardan orduya alınıp, şuanki tarikatçı ordunun temizlenmesi gerek.

123kral14

80+ Silver
Göçmenlerin gitmesi
Sosyal medyada muhalefet karşısı kanalların kapatılması 3 yaşındaki çocuklar erdoğanı istemiyorum demesin ve refah seviyesi artsın diye
Doğru haber izlemek

Hefn

80+
1 yeni fabrikalar açılıp üretim artırılmalı
2 topraklarımızdan en iyi şekilde yararlanıp dış ülkelere satış yapmalıyız
3 gelen vergileri devlet yöneticilerinin cebine değil ülke yararına kullanmalıyız
Bu işin *sadece* ekonomik tarafı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Göçmenlerin gitmesi
Sosyal medyada muhalefet karşısı kanalların kapatılması 3 yaşındaki çocuklar erdoğanı istemiyorum demesin ve refah seviyesi artsın diye
Doğru haber izlemek
Doğru haber sizin tabirinizle ''A haber'' sanırım : D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

İlk önce insanlara ahlak dersi vermeliyiz sonra başka düşüncelere saygılı olmayı öğretmeliyiz.Bu da sosyal boyutları

123kral14

80+ Silver

Evet boş muhalefet yapan kanalların kapatılsın dememden anlaşıldı. Siyasetten bir haber, haber-gazete okumayan sadece oyun oynayıp okula giden çocukların 1-2 boş laf duymasından kaynaklı doğan cümlelerine acayip sinir oluyorum. Youtube'de karşıma 7 yaşında çocuk çıkıyor. Ekonomi çok kötü, şu çok kötü falan diyor millette alkışlıyor. Bu dayatma değilde nedir ki? Yaşıt olduğum çocuk seçim günü annemle babamı eve kitleyeceğim oy atmasınlar falan diyor. ?D

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Başta tarım ve hayvancılığın hayata döndürülerek üretimin artırılması
Mültecilerin gönderilmesi
Kendi cebini ve refahını değil halkı düşünen bir yönetim anlayışının gelmesi
Hocam dediklerinize son derece katılıyorum zaten bende benzer şeyler söyledim ve inşallah en kısa sürede bunları gerçekleştirebilecek birisi ülkenin başına geçer

Evet boş muhalefet yapan kanalların kapatılsın dememden anlaşıldı. Siyasetten bir haber, haber-gazete okumayan sadece oyun oynayıp okula giden çocukların 1-2 boş laf duymasından kaynaklı doğan cümlelerine acayip sinir oluyorum. Youtube'de karşıma 7 yaşında çocuk çıkıyor. Ekonomi çok kötü, şu çok kötü falan diyor millette alkışlıyor. Bu dayatma değilde nedir ki? Yaşıt olduğum çocuk seçim günü annemle babamı eve kitleyeceğim oy atmasınlar falan diyor. ?D
Ülkenin halinden anlıyordur belki?
Ülkenin kötü durumda olduğunu anlamak için kahin olmaya gerek yok.
@123kral14 gülmenin sebebini öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:

123kral14

80+ Silver
Hocam dediklerinize son derece katılıyorum zaten bende benzer şeyler söyledim ve inşallah en kısa sürede bunları gerçekleştirebilecek birisi ülkenin başına geçer

Ülkenin halinden anlıyordur belki?
Ülkenin kötü durumda olduğunu anlamak için kahin olmaya gerek yok.
Evet. Tayyip dedeyi seviyorum diyen çocuk torpilli ya da cahil şöyle böyle olsun ama tayyibe laf eden çocuklar bilinçli Atatürkçü olsun. Ben burada RTE'yi falan savunmuyorum sadece sizin gibilerin ülkede çıkardığı ikiliğe karşı çıkıyorum.

Bura.K

80+ Silver
1) Eğitim.
2) Üretim.
3) Adalet.

Eğitim olmazsa Üretim yapamazsın ve adaletini sağlayamazsın. Ülke içi "ben Allah'ım" diyenlere inananlarla dolup taşar. Bunu istemiyorsan Eğitimi ön planda tutmalısın.

Top Bottom