1 yeni fabrikalar açılıp üretim artırılmalıSizce bu ilk 3 adım nedir ?
Siyaset yapmayın 3 şey söyleyin sadece.
Bu işin *sadece* ekonomik tarafı.1 yeni fabrikalar açılıp üretim artırılmalı
2 topraklarımızdan en iyi şekilde yararlanıp dış ülkelere satış yapmalıyız
3 gelen vergileri devlet yöneticilerinin cebine değil ülke yararına kullanmalıyız
Doğru haber sizin tabirinizle ''A haber'' sanırım : DGöçmenlerin gitmesi
Sosyal medyada muhalefet karşısı kanalların kapatılması 3 yaşındaki çocuklar erdoğanı istemiyorum demesin ve refah seviyesi artsın diye
Doğru haber izlemek
Ülkede ki en büyük sıkıntı ekonomi ve ülkenin başında ki şahıs arkadaş siyaset yapmayın dediği için ekonomik kısmını söyledim.Bu işin *sadece* ekonomik tarafı.
İlk önce insanlara ahlak dersi vermeliyiz sonra başka düşüncelere saygılı olmayı öğretmeliyiz.Bu da sosyal boyutlarıSizce bu ilk 3 adım nedir ?
Siyaset yapmayın 3 şey söyleyin sadece.
Bu işin *sadece* ekonomik tarafı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru haber sizin tabirinizle ''A haber'' sanırım : D
Saygı, saygı ve saygı.İlk önce insanlara ahlak dersi vermeliyiz sonra başka düşüncelere saygılı olmayı öğretmeliyiz.Bu da sosyal boyutları
Evet boş muhalefet yapan kanalların kapatılsın dememden anlaşıldı. Siyasetten bir haber, haber-gazete okumayan sadece oyun oynayıp okula giden çocukların 1-2 boş laf duymasından kaynaklı doğan cümlelerine acayip sinir oluyorum. Youtube'de karşıma 7 yaşında çocuk çıkıyor. Ekonomi çok kötü, şu çok kötü falan diyor millette alkışlıyor. Bu dayatma değilde nedir ki? Yaşıt olduğum çocuk seçim günü annemle babamı eve kitleyeceğim oy atmasınlar falan diyor. ?DBu işin *sadece* ekonomik tarafı.
Doğru haber sizin tabirinizle ''A haber'' sanırım : D
Hocam dediklerinize son derece katılıyorum zaten bende benzer şeyler söyledim ve inşallah en kısa sürede bunları gerçekleştirebilecek birisi ülkenin başına geçerBaşta tarım ve hayvancılığın hayata döndürülerek üretimin artırılması
Mültecilerin gönderilmesi
Kendi cebini ve refahını değil halkı düşünen bir yönetim anlayışının gelmesi
Ülkenin halinden anlıyordur belki?Evet boş muhalefet yapan kanalların kapatılsın dememden anlaşıldı. Siyasetten bir haber, haber-gazete okumayan sadece oyun oynayıp okula giden çocukların 1-2 boş laf duymasından kaynaklı doğan cümlelerine acayip sinir oluyorum. Youtube'de karşıma 7 yaşında çocuk çıkıyor. Ekonomi çok kötü, şu çok kötü falan diyor millette alkışlıyor. Bu dayatma değilde nedir ki? Yaşıt olduğum çocuk seçim günü annemle babamı eve kitleyeceğim oy atmasınlar falan diyor. ?D
Evet. Tayyip dedeyi seviyorum diyen çocuk torpilli ya da cahil şöyle böyle olsun ama tayyibe laf eden çocuklar bilinçli Atatürkçü olsun. Ben burada RTE'yi falan savunmuyorum sadece sizin gibilerin ülkede çıkardığı ikiliğe karşı çıkıyorum.Hocam dediklerinize son derece katılıyorum zaten bende benzer şeyler söyledim ve inşallah en kısa sürede bunları gerçekleştirebilecek birisi ülkenin başına geçer
Ülkenin halinden anlıyordur belki?
Ülkenin kötü durumda olduğunu anlamak için kahin olmaya gerek yok.