Neler Yeni

Türkiye'nin kurtulması için gereken ilk 3 adım ?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ben aklıma gelenleri yazıyorum herhangi biri yapılsa zaten ülke az biraz yükselecek.
Eğitim: Eğitim sisteminin değişmesi gerek bu hık* deyince olacak bir olay değil ama yapılması lazım ezber odaklı sistemden çıkılması lazım.
Üretim: Topraklarımız çok değerli ülkemizde üretebildiğimiz kadar şeyi üretmemiz gerek ayrıca yurt dışına satmamız gerek.
Adalet: Buraya bir şey yazmıyorum zaten önünüze her gün bir iyi hal haberi çıkıyor.
Vergi: Vergiler birilerinin çocuklarına değil ülke yararına kullanılmalı.
Güvenilirlik: Dış yatırımcılara güven vermeliyiz, burada fabrika kurmaları için onların ikna olması lazım.
Mülteciler: Ankara'da Önder diye bir mahalle var yorum yok Kilis aynı şekilde %85 civarı suriyeli var. Eğer ülkede kalacaklarsa aklı başında olanlar ülkemize katkı sağlayacaklar kalacak, ülkeye zarar verecek "Ğ" tipi suriyeli kalmamalı.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
1 yeni fabrikalar açılıp üretim artırılmalı
2 topraklarımızdan en iyi şekilde yararlanıp dış ülkelere satış yapmalıyız
3 gelen vergileri devlet yöneticilerinin cebine değil ülke yararına kullanmalıyız
itibardan tasssarrrrufff olmaz.(!)

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
Sizce bu ilk 3 adım nedir ?

Siyaset yapmayın 3 şey söyleyin sadece.
1.Üretim yapmak
2.Bir şekilde avrupa birliğine girmek
3.eğitim
4.ADALET dort tane oldu ama napayım

DeH$et

80+ Silver
1-) Üretim: özellikle sanayi, tarım ve teknoloji alanında.
2-) Eğitim sistemi: öğrencileri deney tahtası gibi kullanmadan avrupa ülkelerinin eğitim sistemini örnek alabilirler.
3-) Adalet: ülkedeki adaletsizlik iç huzuru bozuyor. Bu da birlik ve beraberliğimizi bozduğu gibi, küçük çocuklara gösterilmemesi gerektiği halde gösteriliyor.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Sizce bu ilk 3 adım nedir ?

Siyaset yapmayın 3 şey söyleyin sadece.
1:tarım vb ülkemizin değerli gelir kaynaklarını satmak yerine arttırmalıyız
2:gelen vergiler ile yol bine awm yapmak yerine ülkeye daha çok katkı sunacak işler örn fabrika açmak yada maddi durumu kötü olan insanlara yardımda bulunmak gibi
3:eğitim aslında eğitimi ilk 1 e koymak lazımdı sıralama random olarak kabul edin eğitim çok önemli gerek okulda gerek ailevi orta okula kadar eğitim güzel hocalar ilgili tabi okula hocaya göre değişiyor ama genellikle ilgili lise ve üniversitede tam bir ters köşe hocaların egosu tavan öğrencilere bir şey vermek öğretmek için gelmiyor sadece işini yapmış olmak için yapıyor sınıfa girerken yüz asık sade ses tonu ile hikaye anlatırmış gibi anlatması vs yaşı büyük olan öğretmenleri emekliliğe ayırmaları lazım okullarda fizik kimya biyoloji deneylerle gözlemlenerek yapılmalı kitaplarda çizilmiş yada fotokobisi çektirilmiş siyah beyaz fotolardan çoğu kişi bir şey anlamıyor insan deneyimleyerek öğrenen bir varlıktır
birde zırt pırt 4 senede bir sınav adı değişip eski sınav kolaydı bunu çok zor yapalım gibi garip fikirler direkt red edilmeli

bu üç şey olursa tamamdır

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
1-yeni üretime ayak uydurulmalı.
2-eğitim
3-saygı,sevgi,ahlak...

Top Bottom