Neler Yeni

Türkiye'nin kurtulması için gereken ilk 3 adım ?

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Evet. Tayyip dedeyi seviyorum diyen çocuk torpilli ya da cahil şöyle böyle olsun ama tayyibe laf eden çocuklar bilinçli Atatürkçü olsun. Ben burada RTE'yi falan savunmuyorum sadece sizi gibilerin ülkede çıkardığı ikiliğe karşı çıkıyorum.
Öncelikle ben size RTE yi savunuyorsunuz diye bir şey söylemedim ayrıca rte yi savunan ve ya savunmayan çocuklar alakalı da bir şey söylemedim
Ayrıca herkes istediği insanı sevebilir RTE yi çok seven bir insana karşı bir şey diyemem seviyorsa sevsin sevmiyorsa sevmesin bu benim umrumda değil

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Evet. Tayyip dedeyi seviyorum diyen çocuk torpilli ya da cahil şöyle böyle olsun ama tayyibe laf eden çocuklar bilinçli Atatürkçü olsun. Ben burada RTE'yi falan savunmuyorum sadece sizin gibilerin ülkede çıkardığı ikiliğe karşı çıkıyorum.
Sürü psikolojisi böyle bir şey işte. Haklısın ama bu ülkede zor iş bu dediklerin.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Tam olarak nerede haklı bana da söylerseniz çok sevinirim.
Şundan bahsediyor, genç kilte ve çocuk kitle sosyal medyadan duyarak hareket ediyor. Neden araştırsın ki doğruları gerçekleri? Elinin altında yalan yanlış bilgiler ile dolu olan internet var. Önce sosyal medya temizlenerek başlanılabilir bencede.

123kral14

80+ Silver
Sürü psikolojisi böyle bir şey işte. Haklısın ama bu ülkede zor iş bu dediklerin.
Aynen öyle sürü psikolojisi. Abi durduğum yerlerderden dolayı bir çok konuşmaya tanık oldum. Adamlar o kadar güzelki. A partisini tutan ve B partisini tutan adam sakin sakin işte o şöyle yaptı bu böyle yaptı ama abi bak şu yüzden yaptı falan diye konuşuyorlar çünkü bilinçli particiler. Çoğu oy atanlar bunlar gibi değiller. Bilinçsiz Youtube'de veya İnstagram da gördüğü şeylerden etkilenip atanlar. Şu adamlara baksana ya ne biliyorlar da ne konuşuyorlar. Babam benim parti başkanıydi 90'larda ve dönen şeyleri bir duysanız. İstafasını vererek çıktı.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Aynen öyle sürü psikolojisi. Abi durduğum yerlerderden dolayı bir çok konuşmaya tanık oldum. Adamlar o kadar güzelki. A partisini tutan ve B partisini tutan adam sakin sakin işte o şöyle yaptı bu böyle yaptı ama abi bak şu yüzden yaptı falan diye konuşuyorlar çünkü bilinçli particiler. Çoğu oy atanlar bunlar gibi değiller. Bilinçsiz Youtube'de veya İnstagram da gördüğü şeylerden etkilenip atanlar.
Malum parti içinde pek akıllısı yok ama neyse. Çok nadir çıkıyor cidden. Ampulu seçenlerde neden seçtiği bariz din ortaya atılmasa vermezler bile.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Şundan bahsediyor, genç kilte ve çocuk kitle sosyal medyadan duyarak hareket ediyor. Neden araştırsın ki doğruları gerçekleri? Elinin altında yalan yanlış bilgiler ile dolu olan internet var. Önce sosyal medya temizlenerek başlanılabilir bencede.
Fikirlerinize katılıyorum hocam bende bazı konuılarda böyle düşünüyorum.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Aynen öyle sürü psikolojisi. Abi durduğum yerlerderden dolayı bir çok konuşmaya tanık oldum. Adamlar o kadar güzelki. A partisini tutan ve B partisini tutan adam sakin sakin işte o şöyle yaptı bu böyle yaptı ama abi bak şu yüzden yaptı falan diye konuşuyorlar çünkü bilinçli particiler. Çoğu oy atanlar bunlar gibi değiller. Bilinçsiz Youtube'de veya İnstagram da gördüğü şeylerden etkilenip atanlar. Şu adamlara baksana ya ne biliyorlar da ne konuşuyorlar. Babam benim parti başkanıydi 90'larda ve dönen şeyleri bir duysanız. İstafasını vererek çıktı.
Hocam fikirlerinize katılıyorum ben galiba sizi yanlış anladım ve kendimi yanlış anlattım bence söyledikleriniz gayet doğru.

123kral14

80+ Silver
Malum parti içinde pek akıllısı yok ama neyse. Çok nadir çıkıyor cidden. Ampulu seçenlerde neden seçtiği bariz din ortaya atılmasa vermezler bile.
Aynen öyle sadece cumaya gidip diğer günler ayık gezmeyen adamalar din diye oraya atıyor. Diğerleri de sosyal medyadan etkilenerek diğer partiye atıyor. Üzücü gerçekten üzücü.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Hocam fikirlerinize katılıyorum ben galiba sizi yanlış anladım ve kendimi yanlış anlattım bence söyledikleriniz gayet doğru.
Olabilir tabi ki böyle şeyler. Önce tamamen dinlemeli sonra hareket etmeliyiz. Bundan sonra gelicek olan ve gelmekte olan hükümetlerde çok masum olmayacak gibi duruyor.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Olabilir tabi ki böyle şeyler. Önce tamamen dinlemeli sonra hareket etmeliyiz. Bundan sonra gelicek olan ve gelmekte olan hükümetlerde çok masum olmayacak gibi duru
Bence de yeni gelenlerinden RTE den çok farklı bir şeyler yapacağını zannetmiyorum ama inşallah yanılırız.

Top Bottom