Neler Yeni

Türkiye'nin kurtulması için gereken ilk 3 adım ?

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Bence de yeni gelenlerinden RTE den çok farklı bir şeyler yapacağını zannetmiyorum ama inşallah yanılırız.
Yok yok o kadar öpmezler. Hatta belli bir süre düzeleceğimizi düşünüyorum. Gelecek olan hükümetin ''gelecek'' için gözle görünür pek planı yok gibi. Hedefler kısa süreli şimdilik. Önce düzeltip sonra geleceğe dair hedeflerde koyabilirler belkide planları odur.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Yok yok o kadar öpmezler. Hatta belli bir süre düzeleceğimizi düşünüyorum. Gelecek olan hükümetin ''gelecek'' için gözle görünür pek planı yok gibi. Hedefler kısa süreli şimdilik. Önce düzeltip sonra geleceğe dair hedeflerde koyabilirler belkide planları odur.
Hocam RTE de ilk geldiğinde ülke çok iyi bir gelişimdeydi ama ülkenin şu anki hali belli

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Hocam RTE de ilk geldiğinde ülke çok iyi bir gelişimdeydi ama ülkenin şu anki hali belli
Tansu ablamızdan sonra iyi gibi duruyordu neden mi? Ülkede turizm sektörüne büyük bir artış oldu. Ülkeye giren kur girdi/çıktısı sayesine 15 yıl kadar rahat ettik taaaaaa ki bugünlere kadar. Savaş korona zart zurt derken bizim eşgaller ortada. Sermaye yok? Üretim yok? Sonuç yok.

Zâdegân

80+
1 - Atatürk ilke ve inkılaplarına dönmek.
2 - Derslerde sadece sırf bilgi vermekten ziyade bunların önemine dikkat çekilip milli çıkarlar ve değerler ile yoğurulup gençlerin tarihine, kültürüne, atasının yaptığı başarıların farkına varmasına sağlayıp, halen içinde yaşadığı devletin milli çıkarlarına özen göstermesini sağlamak.
3 - Nüfus azaltıcı politikalar güdülüp nüfus azaltılıp, göçmenler ülkelerine gönderilip ve azalan nüfus ile genç nüfusa iş olanakları sağlanıp ve işsiz kimseleri iş sahibi yapıp üretimin ve ihracatın devamlılığını sağlayıp devletin ekonomisini düzeltmek.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
2 - Derslerde sadece sırf bilgi vermekten ziyade bunların önemine dikkat çekilip milli çıkarlar ve değerler ile yoğurulup gençlerin tarihine, kültürüne, atasının yaptığı başarıların farkına varmasına sağlayıp, halen içinde yaşadığı devletin milli çıkarlarına özen göstermesini sağlamak.
Elini verde öpeyim.

Zâdegân

80+

fullblend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Harun Can
İlgilendiği Kategoriler
eem
1)şeriat ama gerçek anlamda şeriat
2)eğitim
3)toplumdaki kutuplaşma, aşırılık ve ayrışmadan kurtulma

Adalet,hukuk gibi konularda insan kaynaklı öğretiler bana saçma geliyor yani ortada bir emir-yasa olacaksa bunu belirleyen kişi ontolojik olarak benim üstümde olmalı aksi bir durumun kendi içinde tutarsız olduğunu düşünüyorum.

Alfha13

80+ Silver
1-) Eğitim sistemi uzun vadeli düşünülerek tekrardan oluşturulmalı.
2-) Adalet sistemi düzeltilmeli, mahkemeler tam bağımsız hale getirilmeli ve halkın ülke adaletine yeniden güvenmesi sağlanmalı.
3-) İmkanlar oluşturulmalı ve insanlar bir şeyler yapmaya teşvik edilmeli; teknolojik, sanatsal, eğlence; her şey.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
1) ülke için gerekli olan neyse o yapılmalı fazlasına gerek yok. (köprü lazımsa köprü ama ihtiyacımız olduğu kadar yapılmalı dünyanın en büyüğü olmamalı. )
2)tarıma çok fazla destek verilmeli. en azından ülkemizde yetişebilen her şeyi yetiştirmemiz gerek.
3)ülkede satılan ürünlerin belirli fiyatları olmalı serbest piyasa daha fazla denetlenmeli.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dışa bağlılıktan çıkıp kendi ekimlerimizi, ham maddelerimizi kendimiz üretip satmalıyız.
Eğitime ve gelişme amacı güden teknolojiye daha fazla para ayırmalıyız.
Vergilerden gelen paraları daha yararlı olabilecek şeylere harcamalıyız.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
1) kendi cebini ve çıkarlarını düşünen tüm siyasiler ve devlet görevlileri herkes temizlenmeli
2) eski düzene ait olan her şeyden temelli olarak kurtul eğitim sistemi dahil her şeyi baştan düzenle fırsat eşitliği geri getirilmeli çiftçi ve üretici desteklenmeli dışarıya ben göçü olmaması için gençleri ülkede tutacak düzenlemeler yapılmalı
3) yepyeni hükümeti doğru dürüst denetleyecek bir sistem kurulmalı kararlar tek adam ve yanındaki yandaşlarının fikirleri ile değil demokratik bir şekilde alınmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

1)şeriat ama gerçek anlamda şeriat
2)eğitim
3)toplumdaki kutuplaşma, aşırılık ve ayrışmadan kurtulma

Adalet,hukuk gibi konularda insan kaynaklı öğretiler bana saçma geliyor yani ortada bir emir-yasa olacaksa bunu belirleyen kişi ontolojik olarak benim üstümde olmalı aksi bir durumun kendi içinde tutarsız olduğunu düşünüyorum.
21.yy da şeriatı doğru dürüst uygulayacak bir ülke yok elbet birisi çıkıp kendi çıkarları için kullanır

FR13NDSLX

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,461
İsim
Diyarhan
Satılan ve terkedilen fabrikalar tekrar çalıştırılmalı.

Çalınan ve boşa giden paralar engellenmeli.

Vergilendirmeler düzeltilmeli.

Besim Tibuk

80+ Gold
1) Klasik Liberal Ekonomi
2) Milli Eğitimin Elden Geçmesi
3) Hukuk devleti olma yolunda ciddi adımlar.
4) AB üyeliği adına ne gerekiyorsa yapmak.
5) Ülkedeki yolsuzluk ve rüşvet olaylarının bitmesi.
6) Din-devlet ilişkisinin çok kesin şekilde ayrılması

DEVLET FABRİKATÖR DEĞİLDİR FABRİKA AÇMAZ!!!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,907
Üyeler
167,902
Son üye
xe1lea
Top Bottom