Neler Yeni

Rehber Türkiye'nin Sorunları ve Çözümleri!

T.P.G.

80+ Titanium
Bu ülkede güven sorunu destekleme sorunu var. 1 kere de tek yürek olarak Cumhurbaşkanını destekleyelim.
Aslında baştaki kim olursa olsun sen eğer bu adamı destekleyip böyle böyle yapmalıyız dersen tek bir vücut gibi hareket ettiğinden sorunsuz şekilde hedefine ulaşırsın.

Ama şu an her yönüyle bölünmüş bir ülkeyiz, biri o yana biri bu yana çekiştiriyor sadece.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Herkesin ülke sorunları için beraber çalışması lazım. Ama maalesef bizde öyle bir durum hiç olmuyor. Herkesin kolayına geliyor” dolar 9 olmuş, yaşanmaz bu ülkede” demek. Halbuki bu ülkeyi yaşanabilecek bir yere getirecek olan da halk.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bence biz Cumhuriyet kavramını tam olarak uygulayamıyoruz.
Zira başaa gelen kişi seçimle geldiği halde sıradaki seçimde bir daha seçilmek için yol, köprü hastane vb. yapmakla meşgul oluyor. Oysaki bir devlet 10-15 sene sonraki halini planlamalıdır. Planlansa dahi bunun tohumlarını ekmek istediğinizde yol, köprü vs. yapamıyorsunuz ve seçimle baştan indiriliyorsunuz. Yeni gelen kişi sizin planlarınızı,, yaptıklarınızı yıkıp yeni bir şeyler ortaya çıkarmaya çalışıyor. Bu yüzden zaman ve emek boşa gidiyor, ülke ilerleyemiyor. Bunun acilen çözülmesi lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dine bence değinmeye gerek yok.

Adaleti koymayı istedim, ama o iş biraz daha karışık.
Dine değinmeden olmaz. Dinsizliği "hürriyet" sayan bir millet yetişiyor. Kurallar dışına çıkılıyor. Ha burda diyebilirsiniz ki Hristiyan veya diğer dinlere inanan kardeşlerimiz ne olacak? Osmanlı nasıl idare edildiyse, güzellik ve paylaşmayla ülke düzelecek.
Şu an TV'yi açtığınızda konusu "aşk" olan fakat saçma bir şekilde oynatılan, amacı saf reyting olan, dışa benzemeye çalışan bir çekim yapısı var. Her şey çocuktan başlar. Sen çocuğu böyle şekillendirir, bunları izletir, kafasına sokarsan o çocuk büyüyünce izlediğini yapacaktır.

2. olarak dil. Konuşmada ne telaffuz kaldı ne de adam gibi bir kelime. Sosyal medya denen şeyi yine yanlış kullandık, TV'lerin de etkisiyle dilimizi yitirdik. TDK'nın dışarıdaki teknolojik gelişmelere ayak uyduramaması da cabası.
Acilen reform gerekiyor bu millete.

Son düzenleme:

T.P.G.

80+ Titanium
Sen bunları yazmış olsan bile üzücü tarafı bunlar asla olmayacak.
Ben dile getiriyorum sadece.

Dine değinmeden olmaz. Dinsizliği "hürriyet" sayan bir millet yetişiyor. Kurallar dışına çıkılıyor. Ha burda diyebilirsiniz ki Hristiyan veya diğer dinlere inanan kardeşlerimiz ne olacak? Osmanlı nasıl idare edildiyse, güzellik ve paylaşmayla ülke düzelecek.
Şu an TV'yi açtığınızda konusu "aşk" olan fakat saçma bir şekilde oynatılan, amacı saf reyting olan, dışa benzemeye çalışan bir çekim yapısı var. Her şey çocuktan başlar. Sen çocuğu böyle şekillendirir, bunları izletir, kafasına sokarsan o çocuk büyüyünce izlediğini yapacaktır.

2. olarak dil. Konuşmada ne telaffuz kaldı ne de adam gibi bir kelime. Sosyal medya denen şeyi yine yanlış kullandık, TV'lerin de etkisiyle dilimizi yitirdik. TDK'nın dışarıdaki teknolojik gelişmelere ayak uyduramaması da cabası.
Acilen reform gerekiyor bu millete.
Bunlar daha çok devlet değilde millette biten şeyler.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ho
Ben dile getiriyorum sadece.

Bunlar daha çok devlet değilde millette biten şeyler.
Hocam devleti oluşturan zaten millettir. Fakat 80 milyon kişiyi ortak bir çatıda tıoplamak için bu işleri devletin yapması gerekir.

T.P.G.

80+ Titanium
Ho

Hocam devleti oluşturan zaten millettir. Fakat 80 milyon kişiyi ortak bir çatıda tıoplamak için bu işleri devletin yapması gerekir.
Devletin başına kendisini yönetecekleri seçen kişiler millettir. Millet devleti değiştirebilir, ama devlet milleti kolay kolay değiştiremez.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Fabrikayı sadece devlet açarsa ohooo :). Neyse ekleyeyim bari ''girişimcilerin önü açılmalı!" diye. Yoksa millet yanlış anlayacak.
Ben bir şey daha ekleyeyim bu durumda hükümete suç atmakta eaçmalık. İstifa etsinler gibi laflar gereksiz. Ben tayyipçi değilim bi parti desteklediğimde yok. Lakin bu adam seçime giriyor öyle yada böyle kazanıyor. Muhalefette kaç seçimdir kaybedenler orda koltuğu bırakmak istemiyorlar. İki kelam ı bir araya getiremiyor. Muhalefet o kadar güçsğz ve aciz ki. Hükümette doğru yada yanlışı kafasına göre yapıyor. Muhalefet baksa biz bu adam karşısında kazanamıyoruz alttan gelen nesile şans verelim dese belki daha iyi olcak. Ama kimse koltuğu bırakmak o milyonlarca gelir kaynağını bırakmak istemiyor. Kazanıp hükümete geçenede istifa et bırak git demek ahmaklık gibi bir şey. Birde siyasette belli bir kuşaklar var x kuşağı ve öncesi elini ayağını çekmediği sürece zor ülke gleişir. Şunuda söyleyeyim alınan genç arkadaşlar olmasın ama 2000 ve sonrasındaki arkadaşlar çok laylaylom takılıyor. Bakmayın şuan nesil olarak şanslılar ben üniye giderken kaç gün cebimde 0 lirayla gittiğimi hatırlıyorum. Biraz kendilerini geliştirmesi lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,350
Üyeler
161,270
Son üye
cyberguvenlik
Top Bottom