Çok fazla düşük değil mi? Diyanet işleri bile bundan fazla bütçeye sahip.
Diyanete neden o kadar bütçe ayırılıyor ki sanki yaptıkları bir şey var. Yapsalar bile yanlış yapıyorlar bir keresinde faiz'e caiz demişlerdi13 milyar TL
dimi Laptop alacağına masaüstü topla.ii para usta ama o fiyata masaüstü toplanır.
Personel maaşı (imam,vaiz, vb.) da ordan ödeniyor diye biliyorum.Diyanete neden o kadar bütçe ayırılıyor ki sanki yaptıkları bir şey var. Yapsalar bile yanlış yapıyorlar bir keresinde faiz'e caiz demişlerdi
sence 13 milyar tl tutarmı onlar.Personel maaşı (imam,vaiz, vb.) da ordan ödeniyor diye biliyorum.
Yahu kardeşim sen ne demeye getiriyorsun! Adamlar bak 1 ay değil 1 ay+7 gün+24 saat'lik harcamalarından feragat etmişler, hüü. Çok büyük öz veri gibi geldi bana!Sarayın 38 günlük masrafı
Türkiyede 85 bine yakın cami var 110 bine yakın personel çalışıyormuş buda 10 milyara tekabul ediyormuş daha 2019 da.sence 13 milyar TL tutarmı onlar.
o zaman yapacak bir şey yok kanka. Adamların maaşınımı düşürecekler.Türkiyede 85 bine yakın cami var 110 bine yakın personel çalışıyormuş buda 10 milyara tekabul ediyormuş daha 2019 da.
kaynak: sözcü
Maaşlarına lafım yok ama biraz daha dinsel anlamda güzel projeler yapabilir Diyanet.o zaman yapacak bir şey yok kanka. Adamların maaşınımı düşürecekler.