Neler Yeni

Türkiye’nin YouTube’si PlayEyes Proje:1

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Youtube'a Youtube'dan daha çok benzemesi hoş olmamış. Eğer böyle bir proje, böyle bir arayüzle hayata geçerse çok dalga konusu oluruz gibime geliyor. Copy-paste yapmışsınız resmen. Umarım ilerleyen zamanlarda arayüz bakımında değişmelere gidersiniz.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Umarım iyi şeyler başarabilirsiniz ancak taklitler aslını yüceltir, kendinize özgü bir şey bulmalısınız.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Her zaman yüksek hedef iyidir fakat YouTube gibi bir devle yarışabilmesi için ÇOK AMA ÇOK BÜYÜK atılımlar yatırımlar lazım

Bunu yapabilecek birisi milyoner falan olmalı ki gerekli yatırımı reklamı yapabilsin

İşin gerçeği bu çok ama çok zor

robin

80+ Silver
Umut kırmak istemem fakat hiç özgün değil. Yani YouTube'dan farkı olmayan logo ve arayüzle dünya devi YouTube'u mu geçeceksin? Bunu anlayamıyorum işte. Hep büyüğe oynuyoruz fakat hep fıs çıkıyor.

softwaredevelopers

80+ Bronze
Umut kırmak istemem fakat hiç özgün değil. Yani YouTube'dan farkı olmayan logo ve arayüzle dünya devi YouTube'u mu geçeceksin? Bunu anlayamıyorum işte. Hep büyüğe oynuyoruz fakat hep fıs çıkıyor.
Bunlar yalnızca demo içerik. Kesinlikle tasarım vs değişecek.

robin

80+ Silver
Kimse linçlemesin bu YouTube benzeri siteyi desteklemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlar yalnızca demo içerik. Kesinlikle tasarım vs değişecek.
Dostum birkere imkansız böyle bir şey. Yani niye sizi seçelim bana bunu soyle?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özgün olun biraz ya. Olan birşeyi kopyalamak dışında bir şey yapın.

softwaredevelopers

80+ Bronze
@semre57 @Mertcan Davulcu @robin @Abdullah Hacıgül @Bolesni @Aykut4057 @BMW_M4 @redlinetr @Nvidia_GF_FX_500 @Ercü
Fikir güzel ama ne kadar etkili olur onda şüpheliyim. Youtuberların kaçı gelir ki, muhtemelen hiç biri. Ayrıca insanların yıllardır elinin altında olan youtube varken, niye bir anda buna geçsinler? Yarın devlet ya da özel bir Türk yazılım şirketi açıklasa dese ki, biz Windows'dan daha iyisini ücretsiz yaptık kimse geçmez. Bip whatsapp'dan çok daha iyi olmasına rağmen whatsapp'dan çok daha az kullanılıyor. Bence ilk projeniz bunun yerine, yine bu tarz ama daha ufak çaplı olmalı. Biliyorum siz de bir anda fırlama beklemiyorsunuzdur ama önce adınızı duyurma mı desem ne desem bilmiyorum ama, kendinizi kanıtlamalısınız piyasaya. Bahsi geçen proje çok güzel, umarım hedeflerinize ulaşırsınız.
Her şey düşünülmüş, güvenlik önlemleri alınmış en uygun sistemlerden seçilmiş. Performans yeterli, yüksek trafiğe katlanabilen bir sunucu belirlenmiş, güzel. R5 3600 kurtarsa da ilerleyen dönemlerde EPYC serisine geçilmesi gerekebilir.

Yerli panel olayı güzel düşünülmüş, masraflardan kısılarak artan para daha iyi hizmete yatırılabilir. Güzel ve stabil bir panel tasarlamışsınızdır umarım başarılı olur.

Arayüz fazla YouTube gibi duruyor. Onun elementlerine takılmak yerine daha özgün bir tasarım beklerdim ancak kötü değil, gayet yeterli ve sade olmuş ancak gerçekten çok benziyor. Sanki bize ait bir servis değil de YouTube'u klonlamaya çalışan bir servis gibi durması rahatsız edici. YouTube içeriğini çekmek güzel olmuş ancak tüm YouTube'u da klonlamayın tabii, içerik üretimi konusunda da biraz teşvikkar şeyler hoş olur. Dahili studio vb hoş şeyler olur. Ek olarak akıcı ve iyi bir player olması da önemli.

Google kullananlar zaten klasik son kullanıcı, sanal insanlardan hiçkimse Google kullanmaz kullanırsa da gizlenmesini bilir.
google servisleri olmayan huawei telefonlara gelicek mi
Ne Şahı? youtube aynası oluşturmuşsun tıklanma almak üzerine yapılan entegrasyonun aynısı yıllardır bir çok firma bunu yapıyor.
Aslında İnstagram kısa video paylaşma sitesi’de açabilirsiniz
@Emirhandkee devlet desteklerine buda giriyormu ?
İnşallah göklere çıkarsınız çok güzel olmuş ❤
Arayüz özgün olmalı. Basit ama özgün.
Buraya şartlı mısın? Başka forumlarda tanıtabileceğin bölümler var, herkes kendi çapında tanıtım yapıyor.
Pek özgün gelmedi hocam. Yapılmış olanı yapmak bişey kazandırmaz.
Arayüz çakma YouTube gibi olmuş arayüz değişmezse bu algı olur diye kullanılmaz.
her şey iyi güzel de arayüz yt çakması değil mi?
Youtube'a Youtube'dan daha çok benzemesi hoş olmamış. Eğer böyle bir proje, böyle bir arayüzle hayata geçerse çok dalga konusu oluruz gibime geliyor. Copy-paste yapmışsınız resmen. Umarım ilerleyen zamanlarda arayüz bakımında değişmelere gidersiniz.
Her zaman yüksek hedef iyidir fakat YouTube gibi bir devle yarışabilmesi için ÇOK AMA ÇOK BÜYÜK atılımlar yatırımlar lazım

Bunu yapabilecek birisi milyoner falan olmalı ki gerekli yatırımı reklamı yapabilsin

İşin gerçeği bu çok ama çok zor

Umarım kimsenin mesajını unutmamışımdır .d Unuttuysam lütfen kusuruma bakmayın.
Az önce gencecik bir arkadaşımla, kardeşimle görüştüm. (Bende gencim ama .d )
Aslında bunlar ilk onun hayaliydi, ve uzun bir süredir bir şeyler yapmak için çabalıyordu.
Kendisine yapmasını istedim. Yani ben pek anlamam yazılımmış falanmış filanmış.
Ancak kendisinin güzel işler başaracağına inancım tam.
Sözün kısası kendisi sistemi hazırlayacak. Vatana millete hayırlı olsun.
Tasarım+özellikler+güvenlik+altyapı her şey değişecek.
Bu gördükleriniz yalnızca bir öngörü zaten.
Sizleri her gelişme hakkında bilgilendireceğim.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
@semre57 @Mertcan Davulcu @robin @Abdullah Hacıgül @Bolesni @Aykut4057 @BMW_M4 @redlinetr @Nvidia_GF_FX_500 @Ercü

Umarım kimsenin mesajını unutmamışımdır .d Unuttuysam lütfen kusuruma bakmayın.
Az önce gencecik bir arkadaşımla, kardeşimle görüştüm. (Bende gencim ama .d )
Aslında bunlar ilk onun hayaliydi, ve uzun bir süredir bir şeyler yapmak için çabalıyordu.
Kendisine yapmasını istedim. Yani ben pek anlamam yazılımmış falanmış filanmış.
Ancak kendisinin güzel işler başaracağına inancım tam.
Sözün kısası kendisi sistemi hazırlayacak. Vatana millete hayırlı olsun.
Tasarım+özellikler+güvenlik+altyapı her şey değişecek.
Bu gördükleriniz yalnızca bir öngörü zaten.
Sizleri her gelişme hakkında bilgilendireceğim.
En kısa zamanda bilgilendir heyecanla bekliyorum :)

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
konsept.png

Al kanks konsept bi tasarım yapmaya çalıştım. Böyle daha az çakmaya benziyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,365
Üyeler
163,482
Son üye
volkandd0
Top Bottom