BMW_M4
80+ Bronze
Yiyosa çakma yutube desinler hepsinden sabun yaparımKanks "Çakma Youtube" denmesini kimse istemez. Esinlenmek ayrı CTRL-C//CTRL-V ayrı.
Yiyosa çakma yutube desinler hepsinden sabun yaparımKanks "Çakma Youtube" denmesini kimse istemez. Esinlenmek ayrı CTRL-C//CTRL-V ayrı.
Yiyosa çakma yutube desinler hepsinden sabun yaparım
Buraya şartlı mısın? Başka forumlarda tanıtabileceğin bölümler var, herkes kendi çapında tanıtım yapıyor.Asıl sorun şu diyelim ki yaptık burada reklamını yapsak ne olur? Banlanırım muhtemelen
EywYaparsın Führerim.
Bu seni hiç alakadar etmezBuraya şartlı mısın? Başka forumlarda tanıtabileceğin bölümler var, herkes kendi çapında tanıtım yapıyor.
Site açılmıyor bileSizin yapmak istediğiniz şeyi şu anda Youtube Kadirland aktif olarak yapıyor, " metin2.tv.com " (metin2 pvp server videoları youtube'de paylaşılınca telif sorunu olduğu için böyle bir site açtılar yaklaşık 1 yıldır aktif.)
Site açılmıyor bile
Tasarım değişecekarayüz biraz daha özgün olabilirdi ama güzel olmuş
Site tanıtımı bu Donanım Arşivi üzerinde yasak olduğu bilmediğim için bunu önerdim. Elimden bu geliyor. Ne yapabilirim?Buraya şartlı mısın? Başka forumlarda tanıtabileceğin bölümler var, herkes kendi çapında tanıtım yapıyor.