❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Gümrük başında 2 harfli 12 haneli numara istiyor benden o da yokki kafayı yersin

Ya beyler napıcaz 1 ay oldu dışardan kaçak göçmen geçirsek daha hızlı geçer bune yaw bekletiyorlar depoda çöktüler ben de kulaklık aldım her gün kargo sayfasını forumları gezmekten güncelleme var mı diye anam ağladı yeter be kardeş veriosanız verin vermiyorsanızda paramı verin artık..

Bence şu anda gümrüğe konuyu sorup epomaker'ı darlamalıyız hatayı telafi edin olayların büyümesini istemiyoruz diye.

Bence şu anda gümrüğe konuyu sorup epomaker'ı darlamalıyız hatayı telafi edin olayların büyümesini istemiyoruz diye.
Aga epomaker hiçbir şey yapamaz. Sadece iade etmek isterse iade eder o kadar onlarda bunu yapmak istemez süreci uzatır bekleyin der.

Epomakerdan Türkiye'de sorgulatabileceginiz kodu isteyin arkadaşlar gumrukle bir konuşalım

Rüyalarımıza giricek artık salın şunları geliyorsa gelir gelmiyorsa yakarız epomakeri artık trden 1 sipariş bile alamıcaklar zaten redditte tokat manyağı yapacağız beklemede kalsın herkes.

1400 müydü neydi çöpe atmış olduk yanii :)) ah ah

Yav arkadaşlar, suçlamanız gereken Epomaker değil ki; asıl sorun YunExpress kargo firmasında. Ben de Shenzhenaudio’dan sipariş verdim, aynı sorunu yaşıyorum. Satıcılarda bir problem yok, sıkıntı Imile ve YunExpress’te. Diğer firmalar 4PX, Yanwen falan bir şekilde ulaştırabiliyor, ama bizimkiler... Bu saatten sonra bırak epomakeri shenzeni ben tövbe bir daha aliexpress alibaba temu vs. dışında almam bir yerden bunlar ne güzel sistemi kurmuş..

Geri