hocam nasıl itiraz ediyoruz bir de o sözleşmede mi yer alıyorVerdikleri klavyelerin yarısında sorun çıkıyor zaten forum yorumlarına bakınca, klavyeden soğudum. Umarım harcama itiraz talebinden olumlu yanıt gelir.
kredi kartı ile aldıysan harcama itirazı yapabiliyorsun bankandan ama çok bir şey bekleme, ben olumlu olacağına inanmıyorum sonuçta adamlar yolladı kargoyuhocam nasıl itiraz ediyoruz bir de o sözleşmede mi yer alıyor
Kargonun içinde salatalık varsa ne olacak?kredi kartı ile aldıysan harcama itirazı yapabiliyorsun bankandan ama çok bir şey bekleme, ben olumlu olacağına inanmıyorum sonuçta adamlar yolladı kargoyu
Aga epomaker hiçbir şey yapamaz. Sadece iade etmek isterse iade eder o kadar onlarda bunu yapmak istemez süreci uzatır bekleyin der.Bence şu anda gümrüğe konuyu sorup epomaker'ı darlamalıyız hatayı telafi edin olayların büyümesini istemiyoruz diye.
Aga işte para iadesi veya yeni klavye gönderimi için darlayalımAga epomaker hiçbir şey yapamaz. Sadece iade etmek isterse iade eder o kadar onlarda bunu yapmak istemez süreci uzatır bekleyin der.