❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Yav arkadaşlar, suçlamanız gereken Epomaker değil ki; asıl sorun YunExpress kargo firmasında. Ben de Shenzhenaudio’dan sipariş verdim, aynı sorunu yaşıyorum. Satıcılarda bir problem yok, sıkıntı Imile ve YunExpress’te. Diğer firmalar 4PX, Yanwen falan bir şekilde ulaştırabiliyor, ama bizimkiler... Bu saatten sonra bırak epomakeri shenzeni ben tövbe bir daha aliexpress alibaba temu vs. dışında almam bir yerden bunlar ne güzel sistemi kurmuş..
Bizlikte bişey yok ki sonuçta bu adamlar TR'ye ürün getiren ve bunu satan adamlar biz adamlardan siz yunexpressle çalışmıyorsunuz ama bize yunexpress lazım demedik çalıştığı kargo firmalarından yunexpress olsun dedik yanwen olmasın dedik ee noldu yunexpress patladı bizlik bişey mi var?

Bizlikte bişey yok ki sonuçta bu adamlar TR'ye ürün getiren ve bunu satan adamlar biz adamlardan siz yunexpressle çalışmıyorsunuz ama bize yunexpress lazım demedik çalıştığı kargo firmalarından yunexpress olsun dedik yanwen olmasın dedik ee noldu yunexpress patladı bizlik bişey mi var?
Yahu tamam anlıyorum demek istediğini bizlik bir şey zaten yok biz açık bir şekilde mağduruz ama bunun en yüksek sorumlusu YunExpress ve IMile bu firmaların sorumsuzluğu yüzünden bunları çekiyoruz bunların sorumlusu epomaker değil ki epomaker şu an darlamaktan başka bir şey yapamaz YunExpress'i ki yaptığından eminim ha bak ne zaman Epomaker'i suçlarız bakarız işler çözülecek gibi değil iade isteriz vermezlerse o zaman başlarını yakarız

Yani 21 yaşında bir gencim çalışıyorum kendimce bir şeyler yapmaya uygun fiyatları ürün kovalayıp odamı düzgünleştirmeye iyi ürünler almaya ekonomimi elimden geldiğince zorlamamaya çalışıyorum sırf bu durumlardan uyguna aldığım 5070'i bile iade etmek durumunda kalmıştım seve seve kullanmama rağmen
Şu ülkede yaşıyoruz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz hepimiz kimisi bunun üzerinden para kazanacaktı kimisi eski klavyesini satıp sattığı fiyata bu klavyeyi alacaktı yok arkadaş yani yemin ediyorum yüzümüz gülsün istemeyen sadece kendileri için para kovalayan kendi işlerine geldiği gibi davranan bencil bir yönetim ne desek boş sadece bir klavye arkadaş 1200TL'lik bir klavye 32 dolar yani ne kadar zor olabilir 32 dolarlık bir klavyeyi insanlara ulaştırmak bu kadar mı zavallı durumdayız

Yani 21 yaşında bir gencim çalışıyorum kendimce bir şeyler yapmaya uygun fiyatları ürün kovalayıp odamı düzgünleştirmeye iyi ürünler almaya ekonomimi elimden geldiğince zorlamamaya çalışıyorum sırf bu durumlardan uyguna aldığım 5070'i bile iade etmek durumunda kalmıştım seve seve kullanmama rağmen
Şu ülkede yaşıyoruz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz hepimiz kimisi bunun üzerinden para kazanacaktı kimisi eski klavyesini satıp sattığı fiyata bu klavyeyi alacaktı yok arkadaş yani yemin ediyorum yüzümüz gülsün istemeyen sadece kendileri için para kovalayan kendi işlerine geldiği gibi davranan bencil bir yönetim ne desek boş sadece bir klavye arkadaş 1200TL'lik bir klavye 32 dolar yani ne kadar zor olabilir 32 dolarlık bir klavyeyi insanlara ulaştırmak bu kadar mı zavallı durumdayız
di mi yunexpress gümrüğe karşı hareketler yapmış ama bizim kargolar niye yanıyor? ticaret bakanlığının yunexpresi darlaması gereken yerde niye bizi darlatmak zorunda birakıyorlar? biz miyiz devlet awk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yunexpressin yaptığı olay benim malıma dokunuyor ucu yine tr halkından çıkıyor

Son düzenleme:
Suç epomakerda degil ne kadar saçma bi söylem. Lojistiği ben mi seçtim? Anlaşmazlık çıktıktan sonra, millet darlayınca ben mi bekleyin dedim? Ben mi 3 haftadir baska alternatif lojistik bulamadim? Marka hani para iadesi yapmış olsa iyi niyetli derim ama heriflere 7-8 mail atmışımdır hala bekleyin diyolar, saka gibiler.

Yunexpresse mail atmıştım 3 gün oldu cevap vermediler. Şimdi İmile'e attım bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,153
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri