Hayırdır sen ? Boş yapma, Sazan falan yok, daha önce aynı siteden sorunsuz alan da var. Şimdi kargo sıkıntısı çıktı diye herkesi gömmek niye ? Daha önce sorunsuz alanları da mı sazan ilan ediyorsun?Yine mi tüm forumun sazan gibi atlayıp patladığı bi başlık dahaneyse hepsi tecrübe olacak giden 30-40 dolarınız olsun üzülmeyin
İyi boş yapmışsınYine mi tüm forumun sazan gibi atlayıp patladığı bi başlık dahaneyse hepsi tecrübe olacak giden 30-40 dolarınız olsun üzülmeyin
yapma yöntemini biliyorumda yazmıcam buraya kullanır bunlarYalan söyleyerek indirim falan alan var mı acaba işte şu tuş çalışmıyor gibi.
Sende varya hep kendine çalışıyonyapma yöntemini biliyorumda yazmıcam buraya kullanır bunlar
Sende varya hep kendine çalışıyon![]()
Tamamdır dostum sen arkadaşlara 32 dolar banada 55 Euro verirsin anlaşırız tamam mı ?Yine mi tüm forumun sazan gibi atlayıp patladığı bi başlık dahaneyse hepsi tecrübe olacak giden 30-40 dolarınız olsun üzülmeyin
bana 65 dolarTamamdır dostum sen arkadaşlara 32 dolar banada 55 Euro verirsin anlaşırız tamam mı ?
Siz ne aldınız hocam 65 Euro benden kötüsü yok diyodum vallabana 65 dolar
knk ben yalan söyleyerek 2.klavyeyi de aldım ama gümrükten sizinki gibi takılırsa bilemem orasınıYalan söyleyerek indirim falan alan var mı acaba işte şu tuş çalışmıyor gibi.
Klavyem elime geldi sazanlık bir durum yok.İnsanların ihtiyacı var ucuz bulmuş alıyor.Bence kimseye sazan deme hakkınız yok.Yine mi tüm forumun sazan gibi atlayıp patladığı bi başlık dahaneyse hepsi tecrübe olacak giden 30-40 dolarınız olsun üzülmeyin
niye banlanmıyo knk bu sazan diyen elemanKlavyem elime geldi sazanlık bir durum yok.İnsanların ihtiyacı var ucuz bulmuş alıyor.Bence kimseye sazan deme hakkınız yok.