❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Screenshot 2025-08-29 111118.webp

Benimki geçti sonunda

Aynısı arkadaşıma oldu iletişime geçti imha edilecekmiş ürünler. Geçmiş olsun sanada aynısı olacak firmadan paranı almaya çalış.
Yazık oldu ne diyeyim. Aldığım yeni ürünlerde farklı beyan yoktu hatta epomaker lojistik firmanın tavsiyesine uyacağız dedi tutar konusunda. Kimseye güven kalmadı. Ödediğimiz çok bir para değil gerçekten hiç üzülmedim. Ne olacak diye düşünmekten daha iyi.

Yazık oldu ne diyeyim. Aldığım yeni ürünlerde farklı beyan yoktu hatta epomaker lojistik firmanın tavsiyesine uyacağız dedi tutar konusunda. Kimseye güven kalmadı. Ödediğimiz çok bir para değil gerçekten hiç üzülmedim. Ne olacak diye düşünmekten daha iyi.
İnan bana yazılan tutarla bile hiç alakası yok gümrük kafasına göre yapıyor bunu artık random tutup kargolara el koyuyorlar mı ne yapıyorlar bilmiyorum ama yazık günah ne diyim.

Hayırlısı olsun bende girdiği gün geçti senin kargoyu niye beklettiler garip
Daha sonradan geleni geçirdiler aynı gün bu daha önce girmişti gümrüğe çok beklettiler ya. Weworld sizin batchi komple incelemeye almışlar diyordu. E madem incelediler niye bazı arkadaşların klavyeleri imha oldu bizimkilerde olurdu.

Çok geçmiş olsun hocam söylenecek çok fazla söz var fakat ağzımı tutmak istiyorum. Sadece bir hobi ya bu klavye işi yazık günah ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha sonradan geleni geçirdiler aynı gün bu daha önce girmişti gümrüğe çok beklettiler ya. Weworld sizin batchi komple incelemeye almışlar diyordu. E madem incelediler niye bazı arkadaşların klavyeleri imha oldu bizimkilerde olurdu.
Hocam TR'deyiz çok sorgulama geçtiğine şükredip geçmek lazım.

1756466046956.webp

Şimdiye kadar gelmesi lazımdı gelmedi hangi kargoya verildiğini de bilmiyorum

Alıntıyı görüntüle
Şimdiye kadar gelmesi lazımdı gelmedi hangi kargoya verildiğini de bilmiyorum
4-5 güne kadar uzuyor aras kargonun sisteme işlemesi o da gümrükten ne kadar hızlı ve yavaş çıkması gibi şans işi.

4-5 güne kadar uzuyor aras kargonun sisteme işlemesi o da gümrükten ne kadar hızlı ve yavaş çıkması gibi şans işi.
Benim ertesi gün çıktı mesela ama arkadaşım 4 gün beklemişti.

Çok geçmiş olsun hocam söylenecek çok fazla söz var fakat ağzımı tutmak istiyorum. Sadece bir hobi ya bu klavye işi yazık günah ya.

Hocam TR'deyiz çok sorgulama geçtiğine şükredip geçmek lazım.
Eyv dostum dediğin gibi hobi amaçlı bişeyler aldık ama hevesimiz kırıldı. Zaten klavyem ve malzemem var bolca o konuda sıkıntı yok. O kadar kafa patlattık şu işe tek canımı sıkan o 😂

Ek75 kit teslim edildi taşımakta zorlanıyorum

Geri