hocam vidoeuy atabilme sansınv ar mı bende ölye yapayımbataryayı ekranı söküp suya batırdım ve ardından hemen kurulattım hiçbir şey olmadı bende
benim gecenıncde batarya söulmedi de
hocam vidoeuy atabilme sansınv ar mı bende ölye yapayımbataryayı ekranı söküp suya batırdım ve ardından hemen kurulattım hiçbir şey olmadı bende
hocam videoda sadece klavyenin suya batırılışı ve seri numarası var ve muhafaza etmedim, bataryayı klavyenin içini açıp kablolarını çıkarıp söktüm çok zor değil ama uğraştırıcı, ekranı da vidaları var onları söktüm sadece başka birşeyi yokhocam vidoeuy atabilme sansınv ar mı bende ölye yapayım
benim gecenıncde batarya söulmedi de
sesi nasıl hocam toplayınca video atar mısınız?Epomaker ek75 geldi. Güzel ama rgb var sanıyordum ben aldığım keycapsleri boşa almış oldum.
Olsun en azından klavye gelmiş. Benim switchler kaldı klavye gelmediEpomaker ek75 geldi. Güzel ama rgb var sanıyordum ben aldığım keycapsleri boşa almış oldum.
Keycapsler gelince unutmassam atarımsesi nasıl hocam toplayınca video atar mısınız?
Ürün swichten değil başlı başına pcb den bozuk bir şey yapamazsın o yüzden.klavyenin s tuşu artık bazen basmıyor bazen çift üçlü beşli altılı basıyor. ne yapmalıyım?
epomakera bu konuda yazanlar ne yaptılar verdiler mi yenisiniÜrün swichten değil başlı başına pcb den bozuk bir şey yapamazsın o yüzden.
Başka klavyei ile değişim bile oldu fakat TR'ye gönderimi kapattılar göndereceklerini düşünmüyorum para iadesi alırsınepomakera bu konuda yazanlar ne yaptılar verdiler mi yenisini
email attım umarım yenisini alabilirimBaşka klavyei ile değişim bile oldu fakat TR'ye gönderimi kapattılar göndereceklerini düşünmüyorum para iadesi alırsın