❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Hocam hangi maile attınız acaba? Bir de ürün ne yazdınız tam olarak. Ürün bilgileri hakkında?
Hocam ben ChatGPT'e yaptırdım mesajı şöyle yazdım GPT'e
Ülkemde 27 euro ve üzerine vergilendirmeye tabi tutuluyor epomaker üzerinden de bugün 32 dolara bir klavye sipariş ettim senden ricam güzel bir dille 27 euro altında beyan edebilmelerini vergiye tabi tutulmaması için ve yunexpress ile göndermelerini rica eden kısa ve sade samimi bir mail yazar mısın dedim yazdı
Mail'in uygun bir kısmına da isim soyisim tc kimlik numaram ve sipariş numaramı ekledim

Abi şaka gibi 2. maile hala dönmediler site üzerinden de dönmediler şansımı seveyim

Ekler

• 1000078216.webp
    1000078216.webp
    79.5 KB · Hit: 61
Abi şaka gibi 2. maile hala dönmediler site üzerinden de dönmediler şansımı seveyim
kanka bitti adamların çalışma saati zaten kargoya vermezler çalışmıyorlar.

kanka bitti adamların çalışma saati zaten kargoya vermezler çalışmıyorlar.
9 da yazdım zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siteden gelmiş mesaj şu şekilde
Merhaba, Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Bu durumun neden olabileceği herhangi bir rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz ve anlayışınız için gerçekten teşekkür ederiz. Şu anda paketi hediye olarak işaretleyemediğimizi üzülerek bildiriyoruz. Ayrıca, Türkiye'nin belirli bölgelerindeki belirli nakliye kısıtlamaları nedeniyle, tüm paketler YunExpress ile gönderilemez. Ancak, teslimat adresiniz için uygunsa, gönderiniz için YunExpress'i önceliklendirmek üzere depomuza bir talep gönderdiğimizden emin olabilirsiniz. Nakliye taşıyıcısı hakkındaki nihai karar nihayetinde bölgenizle uyumluluğa bağlı olacaktır. Bu arada, talep edildiği gibi paketiniz için daha düşük bir değer beyan ettik ve ayrıca sipariş ayrıntılarınıza sağladığınız kimlik numarasını ekledik. Başka sorularınız varsa veya ek yardıma ihtiyacınız olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Yardım etmek için her zaman

9 da yazdım zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siteden gelmiş mesaj şu şekilde
Merhaba, Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Bu durumun neden olabileceği herhangi bir rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz ve anlayışınız için gerçekten teşekkür ederiz. Şu anda paketi hediye olarak işaretleyemediğimizi üzülerek bildiriyoruz. Ayrıca, Türkiye'nin belirli bölgelerindeki belirli nakliye kısıtlamaları nedeniyle, tüm paketler YunExpress ile gönderilemez. Ancak, teslimat adresiniz için uygunsa, gönderiniz için YunExpress'i önceliklendirmek üzere depomuza bir talep gönderdiğimizden emin olabilirsiniz. Nakliye taşıyıcısı hakkındaki nihai karar nihayetinde bölgenizle uyumluluğa bağlı olacaktır. Bu arada, talep edildiği gibi paketiniz için daha düşük bir değer beyan ettik ve ayrıca sipariş ayrıntılarınıza sağladığınız kimlik numarasını ekledik. Başka sorularınız varsa veya ek yardıma ihtiyacınız olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Yardım etmek için her zaman
Sağ olsunlar düşünmüşler düşük beyan etmişler

Genelde ne kadar sürede dönüş oluyor sizin maillere

Neye göre hediye işaretletmeye çalışıyorsunuz anlayamadim bir türlü ben ;) Düşük fiyat ve yunexpress için bir rica maili atın gerisine karışmayın derim.

Geri