- Reaksiyon skoru
- 280
Hadi normal elinde olmayan ürünü satmakta mı normal daha eline ulaşmamışSerbest piyasa olunca normal.
Hadi normal elinde olmayan ürünü satmakta mı normal daha eline ulaşmamışSerbest piyasa olunca normal.
Dediğin gibi Uşak'ta zor satarım önceden ilana koyayım demiştir belkiHadi normal elinde olmayan ürünü satmakta mı normal daha eline ulaşmamış![]()
Dediğin gibi Uşak'ta zor satarım önceden ilana koyayım demiştir belki![]()
yok hocam nolcak satabilen satsın zaten de ben daha neler gördüm skyloong gk87 proyu 8000 TL'ye ilana koyan gördüm adam 30 40 dolara aldığı klavyeye 8000 tl fiyat koymuştuben 2 ay once bunu 2600 e almistim 4.5 k ya ilana koymustum hala duruyodur belki .d jsjdjdjf elestirmeyin yeni ilan degil
yanii tabi artik alu var o yuzden ama dynatab75x in amaci koleksiyonluk bile olur oyle ekran zor bulunuyor sahsen ben simdi baktim 54 dolara almisimyok hocam nolcak satabilen satsın zaten de ben daha neler gördüm skyloong gk87 proyu 8000 TL'ye ilana koyan gördüm adam 30 40 dolara aldığı klavyeye 8000 tl fiyat koymuştu![]()
bu arada dynatab 75x eskiden 5000 5500 TL'ye falan ilanlanmış hep gruplarda falan 2024 kasımda 2 adet aulaya takas teklifini reddedenler falan olmuş yani eskiden de değerli klavyeymiş ama 140 dolarlık klavye değil tabii şuan 5500 TL'ye full + full alu klavyeler var
kesindi zaten oyle olcagiKLAVYE VERGİSİZ GELDİ AAA
Değildi hocam nasıl kesindi yavkesindi zaten oyle olcagi
ya hocam eski mesajlarima bakabilirsijiz en az 30 40 kez soyledim kesindiDeğildi hocam nasıl kesindi yav
evet dogru mngye de verilebilir onun haric imkani yok baska kaego almaz kolay kolaybeyler %100 surat çıkmıyor bolgeden bolgeye değişiyor bilginiz olsun
Birine PTT verilmemiş miydiya hocam eski mesajlarima bakabilirsijiz en az 30 40 kez soyledim kesindi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet dogru mngye de verilebilir onun haric imkani yok baska kaego almaz kolay kolay
o arkadaş sorunlu ne aldığını bilmiyor başka kargo büyük ihtimalleBirine PTT verilmemiş miydi
Sfsgdgehbebdhdhebdo arkadaş sorunlu ne aldığını bilmiyor başka kargo büyük ihtimalle![]()