❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

şimdi yorumlarını şikayet ediyorum kimseye ihtimal sıfır diye kesin garanti veremezsin elinin altında internet vardır muhtmelen googleye girip epomaker vergi çıktı yazarsan vergi çıkanların yorumlarını görürsün senide engelliyorum
engellemen beni zaten ilgilendirmez sadece bilgi kirliligi yaratma düzgün bir uslupla konusuyorum burda seninle eski eskide kaldi nisan 15 ten beri verilemez pttye git yaz yunexpresse imileye yaz sor bakalim ptt ye gitme ihtimali varmiymis gelmissin konusuyorsun internrtteki yalanlarami inanicam firmanin dediginemi işine bak istedigin kadar şikayet et hakliyim zaten

Ya söyleme işte kendi işini zorlaştırıyosun kbgkhasbfglkhASBGASDFG
hocam ben zaten koleksiyona alıyorum isteyen istediği fiyata satsın piyasada halen aulalar varken bunların söylediğim fiyata satılacağını sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

engellemen beni zaten ilgilendirmez sadece bilgi kirliligi yaratma düzgün bir uslupla konusuyorum burda seninle eski eskide kaldi nisan 15 ten beri verilemez pttye git yaz yunexpresse imileye yaz sor bakalim ptt ye gitme ihtimali varmiymis gelmissin konusuyorsun internrtteki yalanlarami inanicam firmanin dediginemi işine bak istedigin kadar şikayet et hakliyim zaten
hocam bizim bu klavyeler halen gümrükte yarın kargoya verilme gibi bir ihtimal var mı?

hocam ben zaten koleksiyona alıyorum isteyen istediği fiyata satsın piyasada halen aulalar varken bunların söylediğim fiyata satılacağını sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bizim bu klavyeler halen gümrükte yarın kargoya verilme gibi bir ihtimal var mı?
kac gundur gumrukte ?

Uygulama linki var mı beyler?

Uygulama linki var mı beyler?

ulan bi klavye icin harbi 160 sayfa konu olmus
1751053779636.webp

Geri