cabirbinwhite
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
benim de klavye ihtiyacım vardı. Hoşuma gitti flamingo switch sipariş ettim 28'inden beri gümrükte. Umarım takılmaz benim için yüksek fiyatlı bir klavye.
Gümrüğe takılması en kötü senaryo vergi çıkarsa oda ayrı bir senaryo tek çare beklemek.İlk alanların eline vergisiz ulaştı.Bizimkiler belirsizliğini koruyorbenim de klavye ihtiyacım vardı. Hoşuma gitti flamingo switch sipariş ettim 28'inden beri gümrükte. Umarım takılmaz benim için yüksek fiyatlı bir klavye.
Bir tek bu forumda yok bu durumu suistimal eden başka forumlarda var ve kulaktan kulağa yayıla yayıla onbinlerce kişinin bile haberinin olduğu bir durum haline gelmiştir. Aynı firmadan gelen bir ürün olmuyor sonuçta aynı anda belki yarım konteyner dolusu mal geliyor aynı firmadan ülkeye dağıtımı oradan oluyor. Aynı firmadan gelen 1000 kargonun 1000 inde 15 dolar olmayacağını adamlar biliyor bunun onlarda farkında.Sorun aynı fiyat yazmasından ziyada muhtemelen farklı fiyat yazması bence. Yoksa niye dikkat çeksin. Hatta şuradan alınsa alınsa 4 haneli rakama bile ulaşmamıştır klavye sayısı. Muhtemelen birileri cidden şikayet etti. Buna firmalarda dahil.
Fiyat olayını hata yaptık gibi bence olan fiyatla yollasa da bir şey olmazdı bence çünkü gümrük bunu incelese vergisiz salmaz gibi geliyor fiyatına da orda bakabilecek durumu oluyor mu bu önemliBir tek bu forumda yok bu durumu suistimal eden başka forumlarda var ve kulaktan kulağa yayıla yayıla onbinlerce kişinin bile haberinin olduğu bir durum haline gelmiştir. Aynı firmadan gelen bir ürün olmuyor sonuçta aynı anda belki yarım konteyner dolusu mal geliyor aynı firmadan ülkeye dağıtımı oradan oluyor. Aynı firmadan gelen 1000 kargonun 1000 inde 15 dolar olmayacağını adamlar biliyor bunun onlarda farkında.
42dolara min 1.2k felan bence hocamChatGPT sorduğumda 200 300 gibi bir vergi fiyatı verdiama sizce kaç gelir?
Olabilir, önemli olan sıkıntısız elimize ulaşması beklemekte sıkıntı yokBenimde aynı durumda şuan sanırım haftasonu araya girdi diye böyle kaldı @Arthur61
Olmazdı zaten 27 euro aşmadıkça, sınırı geçmeyen bile gidip düşük göstertmiş artık millette tik haline gelmiş sdfsdfsdfFiyat olayını hata yaptık gibi bence olan fiyatla yollasa da bir şey olmazdı bence çünkü gümrük bunu incelese vergisiz salmaz gibi geliyor fiyatına da orda bakabilecek durumu oluyor mu bu önemli
Ama şimdi 32 dolara aldık nasıl 42 dolar ki anlamadım herkes öyle diyor.42dolara min 1.2k felan bence hocam![]()
Bi tane dallama vardı yok 8 tane çektim, yok 12 tane çektim diye geziyordu. Şimdi alsın o 12 taneyi dürsün büksün g...Hayır birde ürünü bir kişi 4-5 tane alıyor. Ticaret yapacak zengin olacak sanki.