❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

benim de klavye ihtiyacım vardı. Hoşuma gitti flamingo switch sipariş ettim 28'inden beri gümrükte. Umarım takılmaz benim için yüksek fiyatlı bir klavye.

benim de klavye ihtiyacım vardı. Hoşuma gitti flamingo switch sipariş ettim 28'inden beri gümrükte. Umarım takılmaz benim için yüksek fiyatlı bir klavye.
Gümrüğe takılması en kötü senaryo vergi çıkarsa oda ayrı bir senaryo tek çare beklemek.İlk alanların eline vergisiz ulaştı.Bizimkiler belirsizliğini koruyor

Sorun aynı fiyat yazmasından ziyada muhtemelen farklı fiyat yazması bence. Yoksa niye dikkat çeksin. Hatta şuradan alınsa alınsa 4 haneli rakama bile ulaşmamıştır klavye sayısı. Muhtemelen birileri cidden şikayet etti. Buna firmalarda dahil.
Bir tek bu forumda yok bu durumu suistimal eden başka forumlarda var ve kulaktan kulağa yayıla yayıla onbinlerce kişinin bile haberinin olduğu bir durum haline gelmiştir. Aynı firmadan gelen bir ürün olmuyor sonuçta aynı anda belki yarım konteyner dolusu mal geliyor aynı firmadan ülkeye dağıtımı oradan oluyor. Aynı firmadan gelen 1000 kargonun 1000 inde 15 dolar olmayacağını adamlar biliyor bunun onlarda farkında.

Bir tek bu forumda yok bu durumu suistimal eden başka forumlarda var ve kulaktan kulağa yayıla yayıla onbinlerce kişinin bile haberinin olduğu bir durum haline gelmiştir. Aynı firmadan gelen bir ürün olmuyor sonuçta aynı anda belki yarım konteyner dolusu mal geliyor aynı firmadan ülkeye dağıtımı oradan oluyor. Aynı firmadan gelen 1000 kargonun 1000 inde 15 dolar olmayacağını adamlar biliyor bunun onlarda farkında.
Fiyat olayını hata yaptık gibi bence olan fiyatla yollasa da bir şey olmazdı bence çünkü gümrük bunu incelese vergisiz salmaz gibi geliyor fiyatına da orda bakabilecek durumu oluyor mu bu önemli

Fiyat olayını hata yaptık gibi bence olan fiyatla yollasa da bir şey olmazdı bence çünkü gümrük bunu incelese vergisiz salmaz gibi geliyor fiyatına da orda bakabilecek durumu oluyor mu bu önemli
Olmazdı zaten 27 euro aşmadıkça, sınırı geçmeyen bile gidip düşük göstertmiş artık millette tik haline gelmiş sdfsdfsdf

Beyler olan olmuş tek yapacağımız şey beklemek elimizden hiç bir şey gelmez 500 sayfa da konusak bir şey değişmeyecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,154,215
Üyeler
183,531
Son üye
fevzicanakbltt
Geri