dostum bendede aynı şey çıkıyor. ne yapmak gerekir, gümrüğe takıldı anlamına mı geliyor yoksa sadece kontrolde mi ?Bu Olamaz awwwwwwww. daha neyi beklıyoz salın bizi awwwww
arkadan millet kamyonları geçiriyor biz klavye geçiremedik
dostum bendede aynı şey çıkıyor. ne yapmak gerekir, gümrüğe takıldı anlamına mı geliyor yoksa sadece kontrolde mi ?Bu Olamaz awwwwwwww. daha neyi beklıyoz salın bizi awwwww
arkadan millet kamyonları geçiriyor biz klavye geçiremedik
Gümrük kontrolü olmadan geçirilmesi mümkün değil. 10$ verginin önceden ödenmesi için alındı, tax prepaid shippingdi. Onu da değiştirmişler zaten şu an 30$ istiyorlar, express shipping için.Arkadaşlar TopYou diye bir lojistik firması duydunuz mu vergi çıkartıyor mu birde gümrük kontrol etmeden geçirilen kargolar ne deniyordu ? Hatta shenzenaudio 10$ fazla istemiş böyle kargolamak için.
Shenzenden mi kulaklık almıştınız hocam ? Öyle bir şey varsa belki bende iptal edebilirim güvenemedim şimdiBen de kulaklık alan taraftayım, geçen ayın 24nde almıştım hiç hareketlenme yoktu Çin'de gözüküyordu mesaj attım, Şu anda gümrüğünüz çok sıkı yunexpress ile gönderim durduruldu elimize geçinde 4px ile göndereceğiz dendi şimdi de yeniden yazmışlar kargonuz hala takılı gözüküyor imha edilirse sorumlu değiliz isterseniz bekleyelim isterseniz iptal yapalım dediler.
Edit: Siparişi iptal ettim, durumlar karışık çünkü, kalan arkadaşlara başarılar![]()
Yok be kanka sistem mala bağlıyor bunlarda hep böyle o site, en doğrusunu yunexpress'ten öğrenirsin. Geçmişte olmuş olay yoksa nasıl değiştirilsin. İade olsa yeni kod sistemde gözükürdü zaten diye düşünüyorum açıkçası.@Marginale hocam normalde yun express ile geliyordu komple yanwene çevrilmiş gözüküyor ordertrackerda sizce aksiyon almaya başlamışlarmıdır artık yoksa öylesine mi gözüküyordur bu ?
ben universl trackingten bakyıgımda da hala imile gözüküyor@Marginale hocam normalde yun express ile geliyordu komple yanwene çevrilmiş gözüküyor ordertrackerda sizce aksiyon almaya başlamışlarmıdır artık yoksa öylesine mi gözüküyordur bu ?
Bugün yine fiyatı düşük gösteremeyiz demişler. Uzun uzun yazdım. yapana kadar beklerim ak yeter. milletin klavyeleri geldi bile bizimkiler kargoya verilmedi 2.5 hafta oldu.Bana da aynı mail geldi hocam herkese aynı maili attılar
Bugün yanwene verildiBugün yine fiyatı düşük gösteremeyiz demişler. Uzun uzun yazdım. yapana kadar beklerim ak yeter. milletin klavyeleri geldi bile bizimkiler kargoya verilmedi 2.5 hafta oldu.
Fİyatı düşük gösterdiler mi peki ? bana inatla normal fiyatı göstermemiz lazım diyorlar da. Daha bu sabah yine bunu demişlerBugün yanwene verildi
Evet hocam. İptal edebilirsin istersen işler karışık çünkü.Shenzenden mi kulaklık almıştınız hocam ? Öyle bir şey varsa belki bende iptal edebilirim güvenemedim şimdi
Yok hocam herhangi bir ayrıcalık tanınmıyor.Fİyatı düşük gösterdiler mi peki ? bana inatla normal fiyatı göstermemiz lazım diyorlar da. Daha bu sabah yine bunu demişler