❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Arkadaşlar TopYou diye bir lojistik firması duydunuz mu vergi çıkartıyor mu birde gümrük kontrol etmeden geçirilen kargolar ne deniyordu ? Hatta shenzenaudio 10$ fazla istemiş böyle kargolamak için.
Gümrük kontrolü olmadan geçirilmesi mümkün değil. 10$ verginin önceden ödenmesi için alındı, tax prepaid shippingdi. Onu da değiştirmişler zaten şu an 30$ istiyorlar, express shipping için.

Ben de kulaklık alan taraftayım, geçen ayın 24nde almıştım hiç hareketlenme yoktu Çin'de gözüküyordu mesaj attım, Şu anda gümrüğünüz çok sıkı yunexpress ile gönderim durduruldu elimize geçinde 4px ile göndereceğiz dendi şimdi de yeniden yazmışlar kargonuz hala takılı gözüküyor imha edilirse sorumlu değiliz isterseniz bekleyelim isterseniz iptal yapalım dediler.

Edit: Siparişi iptal ettim, durumlar karışık çünkü, kalan arkadaşlara başarılar :)
Shenzenden mi kulaklık almıştınız hocam ? Öyle bir şey varsa belki bende iptal edebilirim güvenemedim şimdi

@Marginale hocam normalde yun express ile geliyordu komple yanwene çevrilmiş gözüküyor ordertrackerda sizce aksiyon almaya başlamışlarmıdır artık yoksa öylesine mi gözüküyordur bu ?

Ekler

• 1751628435647.webp
    1751628435647.webp
    47.7 KB · Hit: 102
@Marginale hocam normalde yun express ile geliyordu komple yanwene çevrilmiş gözüküyor ordertrackerda sizce aksiyon almaya başlamışlarmıdır artık yoksa öylesine mi gözüküyordur bu ?
Yok be kanka sistem mala bağlıyor bunlarda hep böyle o site, en doğrusunu yunexpress'ten öğrenirsin. Geçmişte olmuş olay yoksa nasıl değiştirilsin. İade olsa yeni kod sistemde gözükürdü zaten diye düşünüyorum açıkçası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri