vergimi çıktıEE BEYLER BENİM LE AYNI KADERİ YAŞAYANLAR KERVANINA KATILAN OLDUMU.
27yi geçiyor. 27,28 yapıyor güncel kur ile.32 Dolar 27 Euro Yapar sorun olacağını sanmam ama vergi ihtimali var.
Vergi fatura fiyatının %60ı mı oluyor hocam.32 Dolar 27 Euro Yapar sorun olacağını sanmam ama vergi ihtimali var.
valla gümrüğe takılırsa fiyat yüzünden o yüzde 60 hayal olur hocam müşavir felan gelir 6kdan aşşa çıkmazVergi fatura fiyatının %60ı mı oluyor hocam.
Bu kadar uğraşırlar mı yavalla gümrüğe takılırsa fiyat yüzünden o yüzde 60 hayal olur hocam müşavir felan gelir 6kdan aşşa çıkmaz![]()
olm 1k ürünün vergisi 6k olamaz element uydurmayınvalla gümrüğe takılırsa fiyat yüzünden o yüzde 60 hayal olur hocam müşavir felan gelir 6kdan aşşa çıkmaz![]()
Dostum gümrükten geçmezse müşavir tutulacak onun fiyatı konusunda bir fikrin var mı acaba ?olm 1k ürünün vergisi 6k olamaz element uydurmayın
Bilmiyorum hocam inşallah takılmaz gümrüğe direk geçerBu kadar uğraşırlar mı ya![]()
1.300tl ürüne hadi 32 dolar olduğunu anladılar diyelim öyle hesaplayalım 30k tl üstü ürünlerde müşavir tutulur müşavir masrafı senin aldığın üründen pahalı yok öyle şeylerDostum gümrükten geçmezse müşavir tutulacak onun fiyatı konusunda bir fikrin var mı acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmiyorum hocam inşallah takılmaz gümrüğe direk geçer
2024te fatura ücreti 5 dolar olan ürüne 900 TL vergi verdim hocam1.300tl ürüne hadi 32 dolar olduğunu anladılar diyelim öyle hesaplayalım 30k tl üstü ürünlerde müşavir tutulur müşavir masrafı senin aldığın üründen pahalı yok öyle şeyler