❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Benimde aldığım aras kargo ile vergisiz şekilde geldi ama bazı tuşlar kafasına göre çalışıyor bu yüzden değişim istedim, klavyeyi suya daldırıp imha ettim ancak yunexpressin Türkiye'ye kargoları bir süre sonlandırdıklarını söylediler bu yüzden yanwen ile göndereceklerini belirttiler muhtemelen vergi çıkacaktır :(

Benimde aldığım aras kargo ile vergisiz şekilde geldi ama bazı tuşlar kafasına göre çalışıyor bu yüzden değişim istedim, klavyeyi suya daldırıp imha ettim ancak yunexpressin Türkiye'ye kargoları bir süre sonlandırdıklarını söylediler bu yüzden yanwen ile göndereceklerini belirttiler muhtemelen vergi çıkacaktır :(
Hayır çıkmıyor benim ürün yanwen ile geliyor aras kargo getirecek vergi çıkmadı

suya daldirmak yerine kirsaydin switchlerini kullanirdin en azından

akıl sağlığımı yitireceğim 15 gündür 2 ürün de gümrükte :(

aynı maili atıp duruyorlar 27 sinden beri gümrükte

Hi,

We completely understand your concern regarding the prolonged customs clearance of your order.

We would like to inform you that your package is undergoing a focused inspection by customs due to non-compliant declaration issues with the same batch of goods, which has led to delays in the clearance process. At present, YunExpress is unable to provide a specific time for the completion of customs clearance. Thank you so much for your patience.

Our team is closely monitoring the status of your shipment. If the logistics provider notifies us that a commercial invoice or additional documents are required to assist with customs clearance, we will immediately reach out to you and provide the necessary support without delay.

Thank you for your trust and understanding. Please be assured that we will do our utmost to ensure a smooth resolution.

Best regards,

Çinden cikmayan kargomun iadesi bugun tamamlandı. Aynı durumda olan varsa bilgisine.

Geri