❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Arkadaşlar Epomaker bana 60 gün süresince gümrük işlemleriniz ilerlemezse Magaza Kredisi olarak iadeniz saglanacaktir demiş

iyi forumlar. klavyede bazı tuşlar bazen basmıyor sert bir şekilde basıyorum olmuyor.daha sonra bazen basıyorç bunun sebebi nedir ne yapabilirim. firmayla iade için görüşülür mü veya ne yapmalıyım
Benim de 1 çift basıyor firma ile mailleşiyorum şuan.Bakalım ne olacak

Arkadaşlar Epomaker bana 60 gün süresince gümrük işlemleriniz ilerlemezse Magaza Kredisi olarak iadeniz saglanacaktir demiş
Mağaza kredisi verse ne olacak ki alacağınız ürüne vergi çıkma olasılığı çok yüksek olacak.wwe ile iş birliği bitecekmiş sanırım yakın bir zamanda

Mağaza kredisi verse ne olacak ki alacağınız ürüne vergi çıkma olasılığı çok yüksek olacak.wwe ile iş birliği bitecekmiş sanırım yakın bir zamanda
Bir onceki mesajlarinin altinda otomatik cevap atabilecegim 3 tane yazi vardi Hiçbirseu almadim anlamina gelen yaziya bastim sadece i have not received anything yet uazdim bunu yazdilar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vergi ciksa bile alinirdi bu 15 dolar gosterse max 1k vergisi olur

Bir onceki mesajlarinin altinda otomatik cevap atabilecegim 3 tane yazi vardi Hiçbirseu almadim anlamina gelen yaziya bastim sadece i have not received anything yet uazdim bunu yazdilar

Vergi ciksa bile alinirdi bu 15 dolar gosterse max 1k vergisi olur
Vergi çıkanlara 800 tl çıkmış

Arkadaşlar size bir şey soracağım wisteria switch mi bu tactile ama sessiz baya

Adamlar yanlış göndermediğini iddia ediyorlar.

Ekler

• 2695.webp
    2695.webp
    477.5 KB · Hit: 51
Unutturmayın yarın size video çekerek göstericem normalde evet halleffect manyetik klavyelere özel bir şey ama bunada koymuşlar ilginç bir şekilde.
Hocam size gece özelden yazmıştım ama görmedeniz sanırım. Bende de tuş basmama iki kere basma gibi problemler var çözülebildiğini yazmışsınız. Rica etsem nasıl çözülebildiğine dair video ile anlatabilir misiniz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,659
Üyeler
183,454
Son üye
lilkub
Geri