❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Evet bazı arkadaşlar kalitesiz veya sıkıntılı ürün yolluyorlar demişti ama o zaman pek fazla dikkate alınmamıştı. Ama gerçekten de gözüktüğü kadarı ile öyle duruyor. Keycapleri hoş duruyor switchlerde fena değil. Bana 10 dolar iade veya ürünü imha edin yenisini yollayalım dediler bende imha ettim yenisini bekliyorum bakalım. O da sorunlu gelirse bir daha mail atar 10 dolar iademi alırım. Klavyede aksesuar olarak köşede durur artık
nasıl imha ettin knk fake dimi

Beyler önceden böyle olan durum;
1753115288454.webp

Şimdi bugün şu şekile döndü;
1753115248981.webp

neyi ifade eder bilmiyorum.

Evet arkadaşlar klavyesi gelipte switch basmayanlar için yeni bir çözüm yoluyla geldim bugün deneme yanılma yöntemi ile bulduğum başka bir çözüm yolu öncelikle switchi çıkarın pinlerin içini iğne ile temizleyin yani içinde herhangi bir çizim toz vs bir şey olmadığından emin olun son olarak pinlere bakin iki pinden birisi açık olabilir yani switch pinine değmiyor açık kalıyor switch pinini hafif yamultarak çok değil bakin yoksa pin kırılır çok hafif pine değicek şekilde yamultun pini geri takmayı deneyin benim çalışmayan son pini bu şekilde düzelttim şuanda sorunsuz akıyor klavye.

nasıl imha ettin knk fake dimi
Yok fake değil. İçini kontrol etmek için kasasını açmıştım imha isteyince de pcbsini dış iskeletini vs ortadan kırdım. Keycap ve switchler sağlam duruyor sadece onları sökmüştüm onları da imha etmemi isterlerse onları da kırarım

4 tuş çalışmıyordu, o meşhur çakmak gazı olayını denedim biri geldi diğerleri gelmedi. Arkadaşın ''pinlerin oturduğu yere iğne sokun'' önerisini denedim 1 tanesi düzeldi, yarım basanları da bu yöntemle düzeltebildim, 2 tane hiç çalışmayan tuşu da: Klavyeyi komple açıp arkadan pinleri birbirine yaklaşacak şekilde bastırınca düzeltebildim. Klavye hoşuma gitmese bu kadar uğraşmazdım. Kronik bir hata gibi duruyor gerçekten. Muhtemelen diğerleri de bu şekilde bozulacak ya da başta bozuk olanlar tekrar edecek.

Düzeltemeyen mesaj atabilir.

4 tuş çalışmıyordu, o meşhur çakmak gazı olayını denedim biri geldi diğerleri gelmedi. Arkadaşın ''pinlerin oturduğu yere iğne sokun'' önerisini denedim 1 tanesi düzeldi, yarım basanları da bu yöntemle düzeltebildim, 2 tane hiç çalışmayan tuşu da: Klavyeyi komple açıp arkadan pinleri birbirine yaklaşacak şekilde bastırınca düzeltebildim. Klavye hoşuma gitmese bu kadar uğraşmazdım. Kronik bir hata gibi duruyor gerçekten. Muhtemelen diğerleri de bu şekilde bozulacak ya da başta bozuk olanlar tekrar edecek.

Düzeltemeyen mesaj atabilir.
Hocam iyi günler bu arkadan pinleri birbirine değecek şekilde bastırdım demişsiniz tam olarak nereye kuvvet uyguladınız bende açtım klavyeyi bastıracak yer yoktu yani pinlerin orası kapalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,154,215
Üyeler
183,531
Son üye
fevzicanakbltt
Geri