sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 592
o zaman en son mesajda @Monarch Leviathan sorunu gibi fizikseldirhiçbiriolmuyormaalesef
o zaman en son mesajda @Monarch Leviathan sorunu gibi fizikseldirhiçbiriolmuyormaalesef
evet sonra p k m tuşları gitti birden bire oyundayken çıkarttım switchleri üfleyip geri taktım düzeldi bu seferde alt tuşu gitti solda ki onu çıkarttım aynı işlemi uyguladım düzelmedi ben de yazılan gibi pin yerlerini deldim kürdanla sonra taktım baktım klavyenin alt taraf komple gitti bi windows tuşu basıyor alt tarafta gerisi meftaİlk denediğinde tuşlar çalışıyor muydu ?
windows tuşu basmıyor ne yapabilirim

o olmuyorcpu sıcaklığını gösteremedim bi türlü ekrana ya pühh
kanka klavyenin ışığını nereden kapatıcam üstteki ekranı felaket şarj yiyor20 kulaklik 10 klavye 5 mouse var elimde bu kadar ekipmanimi ovmedim gidip kıytırık kalitesiz plastik kullanmaya devam edin
driverdan kapatiliyodu ordan boş birak ekrani upload bas olur direkkanka klavyenin ışığını nereden kapatıcam üstteki ekranı felaket şarj yiyor
benim ekran açılmamak üzere kapattı kendini hocamkanka klavyenin ışığını nereden kapatıcam üstteki ekranı felaket şarj yiyor
beyler infaza gerek kalmadı yazılım güncellemesi yapınca düzeldi klavyebenim ekran açılmamak üzere kapattı kendini hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
yolladım iade alacam infaz edicem klavyeyi büyük ihtimal