efetg
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,409
bende arıyorum bulan etiketlesinAnimasyonları indirebileceğimiz bir website var mı acaba? Baktım ama bulamadım
bende arıyorum bulan etiketlesinAnimasyonları indirebileceğimiz bir website var mı acaba? Baktım ama bulamadım
direk share bölümündenmiş yeni fark ettimbende arıyorum bulan etiketlesin
oradan yaptım ben klavye bozuldu pek önermiyorum son sayfalara dikkat et ordan birsi ekranı bozdudirek share bölümündenmiş yeni fark ettim![]()
eyvallah o zaman deneyipte beğenene sormak en mantıklısıoradan yaptım ben klavye bozuldu pek önermiyorum son sayfalara dikkat et ordan birsi ekranı bozdu
kabloyla bağlamam gerek dimi. Olm sea salt almıştım silent switch harrrbi sessiz klavyeye bastıpımı bile anlamıyomdriverdan kapatiliyodu ordan boş birak ekrani upload bas olur direk
benim space tuşu bozuk bazen hiç basmıyor bazen çift basıyor switch mi bozuk acaba firmware güncellemesi de yaptım
hee oyle sea salt kabloyla baglakabloyla bağlamam gerek dimi. Olm sea salt almıştım silent switch harrrbi sessiz klavyeye bastıpımı bile anlamıyom
Klavye tuşları dağınık bir çoğu tam oturmamış şekilde geldi.
Ekran koruyucusu çıkarılmamıştı ama sanki denenmiş bir ürün gibiydi. Kablosu klavyeden daha kaliteli baya sağlam bir kablo çıktı içinden
Kutu hafif hasarlı geldi ama sağlam paketlemişler büyük ihtimal kutu hafif hasarlıydı hep
Üründe bir sorun gözükmüyor şuanlık arada boşluk sanki birden fazla kez basılıyor ama bunu ben de yapıyor olabilirim ak820proda da yapıyordum hassasiyeti çok yüksek ek olarak Epomaker Wisteria Switch (Linear) olan geldi baya beğendim ses tonunu klavye güzel duruyor hayırlısı orta vadede ne olduğunu görürüz @yaman..k paylaşım ve konu boyunca herkese desteğin için kendi adıma teşekkür ederim
ne zaman sipariş ettiniz hocamArkadaşlar beyaz siyah karışık bir setup'ım var ekranla ilgili ekran beyaz yapılıyor mu klavye yarın elimde olacak
Yok hocam basmadığım sürece olmuyor bazen yazarken sanırım el alışkanlığı eski klavyemden kalan bir şey oldu bu mesela bunu yazarken yaşamadım ama arada sırada yazarken istemsiz boşluğa basıyorum sanırım ya da arada bir kere basmam iki kere basmama neden oluyor farkında olmadanHocam switch yerinden çıkmış olabilir aynı sorunu yaşadım az önce switchi tekrar yerine oturtunca düzeldi