❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

yok gozukmuyor ama dagitimda degil diye yaziyo zaten yunda
Garip bir şeyler dönüyorda bir türlü çözemedik ya sizdemi shenzenden kulaklık almıştınız ? Yani 6 günde bir kargoyu alamayacak kadarda yoğun olamazlar bence hadi 1 gün Pazar günüydü o gün tatil desen gine 5 gün yani

Garip bir şeyler dönüyorda bir türlü çözemedik ya sizdemi shenzenden kulaklık almıştınız ? Yani 6 günde bir kargoyu alamayacak kadarda yoğun olamazlar bence hadi 1 gün Pazar günüydü o gün tatil desen gine 5 gün yani
evet shenzenden kulaklik benimkide tam mail atmistim gumrukten gecmedi hala diye sonra guncellendi yunexpress gecti ve kargoya verildi gozukuyor

Enter ile ilgili bana dönüş sağlamışlar switch'te sıkıntı olup olmadığını ve aynı klavye olup olmadığını görmemiz için bize aynı anda klavyenin arkasında ki seri numarasını ve switch değişimden sonra bile çalışıp çalışmadığına dair tek videoda gösterin diyorlar eve gideyim halledeceğim en kötü enter tuşunun yerini değiştiririm

evet shenzenden kulaklik benimkide tam mail atmistim gumrukten gecmedi hala diye sonra guncellendi yunexpress gecti ve kargoya verildi gozukuyor
Adamlar sırf kulaklık göndermemek için el atmış olabilir mi acaba 😂 valla iyice paranoyak ettiler bizide kafayı yicez

Adamlar sırf kulaklık göndermemek için el atmış olabilir mi acaba 😂 valla iyice paranoyak ettiler bizide kafayı yicez
attigim maile sunu yazdilar
Thanks for your support and contact!
It is Monday here, we just contacted with carriers about this, they said the parcel has delivered to your local carriers.
Pls wait some time for the parcel delivered, will take 7-15days in this situation cuz the parcels too much.

attigim maile sunu yazdilar
Thanks for your support and contact!
It is Monday here, we just contacted with carriers about this, they said the parcel has delivered to your local carriers.
Pls wait some time for the parcel delivered, will take 7-15days in this situation cuz the parcels too much.
O zaman muhtemelen bizim kargolarda sürate verildi fakat daha herhangi bir guncelleme gerçekleşmedi. Sizinkide kulaklık göndermemek için erkenden guncelletmislerdir bizimkilerde yarına belli olur en geç inşallah

Bende sonunda klavyeye kavuştum. gerçekten bu fiyata ve beklemeye değer bir ürün çok hoşuma gitti. Elimde mchose g75 ve aula f87 var buda 3. oldu. Hepsinin sesleri yakın oldu fakat bunu tamamen sessiz bir switch alsam olurmuş.

İmha ettik bakalım suyla boğduk klavyeyi. Umarım hızlı şekilde yollarlar yenisini.

PCB fotoğrafta gözükmüyor nasıl anladınız ?
Daha önce buraya sw pinleri gözüken resimler atmıştım bizdeki pcb pin girişleri ile bundaki aynı değil gezideki resimlere bakarsanız anlarsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani? İkisi de aynı klavye değil mi?
Değil gibi duruyor daha önce pcb pin bağlantısını gösteren resim atmıştım bakarsanız anlarsınız

Bende sonunda klavyeye kavuştum. gerçekten bu fiyata ve beklemeye değer bir ürün çok hoşuma gitti. Elimde mchose g75 ve aula f87 var buda 3. oldu. Hepsinin sesleri yakın oldu fakat bunu tamamen sessiz bir switch alsam olurmuş.
Bu arada harbi mchose g75 ile kapışamazmış animasyonlardan vs işlemcisinin zayıf olduğu belli oluyor

Geri