❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

benim sol alt tuşu da tamamnen gitti :D yenisini istedim email den geri dönüş yaparlar heralde 30 gün bekle
bide böyle sorunlarla karşılaş olmamalı da neyse
epomaker driver ı sildim sorun çözüldü :d

ışık kılavuzlu yada toplayıcılı artık ne derseniz adına switch takınca ki fark
1753860472742.webp

Bana PCB göndermek istediler. Bu bari sorunsuz geçer gümrükten.

Bana da yok ederseniz yenisini gönderelim demişler, bataryalı kısmı çıkartıp suya daldırdım gönderdim videoyu bakalım

Ben 80% iade seçtim, değişimin kargosuyla pttye mi verilecek başkasına mı diye kafa yoramam aynı dandik klavye için.

Dostlar çalışmayan tuşlar için ne yapıyoruz bilgisi olan var mı.Bir tuşu çalışmıyor eskiden çift basıyordu fln problem etmiyordum ama şimdi hiç çalışmıyor.

Dostlar, boşluk tuşum artık hiç çalışmıyor.
Değişim ürünü gelmeden İmha etmek istemediğim için 50$'lık ürün alın. Değişim ürünü gelince eskiyi imha edin sonra 50$'ı iade edelim dediler.
Ama aklımda vergi kısmı vardı. Bugün onu da cevapladilar. Eğer vergi öderseniz size siteden hediye ceki falan verelim dediler:D.
Ya vergi ve 50$ sorun değil de gelen klavye de bozuk çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum.
Acaba 10$ iade alıp bunu da 1000 liraya falan satıp direkt TR garantili klavye mi alsam.
hocam 10 dolar iadeyi mağaza kredisi olarak veriyorlar bugün bende konuştum

Dostlar çalışmayan tuşlar için ne yapıyoruz bilgisi olan var mı.Bir tuşu çalışmıyor eskiden çift basıyordu fln problem etmiyordum ama şimdi hiç çalışmıyor.
1- tuşu söküp switch değiştir.
2 - driverı sil
Ben bu ikisini yaptığımdan beri hiç sorun yaşamadım.

Geri