❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Evet arkadaşlar değişim ürünü olan He68 lite modeli kargoya verildi 1 saat içinde elime ulaşacak gelince değerlendirip size atarım.

Benim değişim ürünü Dynatab 75x elime ulaştı eve gidip test edeceğim akşam

benim takip uk ile başlıyor weworldexpress mi bakıyor buna, 17trackda yanwen yazıyor
Yanwen'nin sitesi üzerinden track edin , orada WWE ile başlayan bir kod göreceksiniz o kodu paylaştığım e-postaya gönderin son durum hakkında bilgi verirler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet arkadaşlar değişim ürünü olan He68 lite modeli kargoya verildi 1 saat içinde elime ulaşacak gelince değerlendirip size atarım.
Benim değişim ürünü Dynatab 75x elime ulaştı eve gidip test edeceğim akşam
Hayırlı olsun , umarım sorun çıkmaz.

ben de aula f65 siyahından istettim sonuçta beğendiğim bir marka elimde a tuşu çalışmayan diğerinin de enter tuşu sıkıntılı olan 2 dynatab 75x de var totalde 32 dolar on numara alışveriş oldu konu sahibine teşekkür ederim

Yanwen'nin sitesi üzerinden track edin , orada WWE ile başlayan bir kod göreceksiniz o kodu paylaştığım e-postaya gönderin son durum hakkında bilgi verirler.

Hayırlı olsun , umarım sorun çıkmaz.

cevap geldi, epomarker da mail atmış 1 saat önce. İlk başta değişim ürünü yerine refund istemiştim zaten ama karta yapmadıkları için kabul etmemiştim, bu sefer karta full refund yapacaklarmış. neyse macera sona erdi elimde 2 tuşu bozuk klavye kaldı :D

1755773269307.webp

1755773367853.webp

cevap geldi, epomarker da mail atmış 1 saat önce. İlk başta değişim ürünü yerine refund istemiştim zaten ama karta yapmadıkları için kabul etmemiştim, bu sefer karta full refund yapacaklarmış. neyse macera sona erdi elimde 2 tuşu bozuk klavye kaldı :D

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Yanlış beyan derken neyi yanlış beyan etmişler? Fiyatı konmusunda mı,yoksa ürün çeşidi olarak mı? Birde çinde mi el konuldu Türkiye gümrüğünde mi? Artık her firmanın ürününü 1 sefer kontrol ediyorlarsa yunexpres vakasından sonra epomaker ürünlerini 10 sefer kontrol ederler.

Yanlış beyan derken neyi yanlış beyan etmişler? Fiyatı konmusunda mı,yoksa ürün çeşidi olarak mı? Birde çinde mi el konuldu Türkiye gümrüğünde mi? Artık her firmanın ürününü 1 sefer kontrol ediyorlarsa yunexpres vakasından sonra epomaker ürünlerini 10 sefer kontrol ederler.
Takip ekranına bakılırsa TR'de el konulmuş.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Çok garip.

tr gümrüğü. fiyatı 15-20$ yazın dediğimde bu seferlik fiyatı düşüremiyoruz ama vergi çıkarsa biz öderiz demişlerdi, fiyatı bile tam yazdılar yani. niye oldu bilmiyorum da iyi oldu yenisi de bozulacaktı büyük ihtimal para iadesi almış olacağım böyle.

tr gümrüğü. fiyatı 15-20$ yazın dediğimde bu seferlik fiyatı düşüremiyoruz ama vergi çıkarsa biz öderiz demişlerdi, fiyatı bile tam yazdılar yani. niye oldu bilmiyorum da iyi oldu yenisi de bozulacaktı büyük ihtimal para iadesi almış olacağım böyle.
Çok ilginç bi durum. Sebebini sorsana bi kanka merak ettim bende. Direkt epomakera sor sizin yüzünden geçmedi neden geçmediğini söyler misiniz de.

Benim değişim ürünlerinden biri geldi fakat siyah flamingo istememe rağmen beyaz sea salt yollamışlar ama üründe şuanlık bir sorun yok. Diğer ürün hala gümrükte o da bir gelemedi.

Geri