Neler Yeni

Türkiye'ye yeni bir isim verecek olsanız ne olurdu ?

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Atalarımız Bu Topraklarını Almak için sayısız Şehit verdi sen oturup ülkenin adını beğenmiyorsun Lan zaten biraz tarih bilgin olsa Anadolu Selçukludan bile bu topraklara Turkey dediklerini bilirsin ama işte.

Bu arada Bazıları Vergiler ile dalga geçmiş ama Sıkıntı alım güçü 5 yıl önceden vergiler pek koymuyordu simdi mi koyuyor size alım güçü düştü koymaya başladı.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Şuan ki topraklara Osmanlı zamanında bile Türkiye diye hitap ediliyordu. Osmanlının 19. yy hatta 18 in sonlarına baktığınız zaman bütün Anlaşmalarda Türkiye Devleti ismi geçer. Ama Türkiye koymasam Yine geleneklerimizden bir isimn verirdim.
Kanka Anadolu selçukludan bile anadoluya Turkey diyorlardı avrupalılar.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Milli Değerlerimize Dalga geçer bir konudur ve hemen kapatılması lazımdır.
Oturup Vergi ile dalga geçilebilir ama ülke adı bayrak ve vs. gibi şeyler asla dalga konusu olacak bir konu değildir Bizim Atalarımız Biz ülke ile dalga geçerim diye şehit düşmedi.

En İyi Cevap
1
Oturup Vergi ile dalga geçilebilir ama ülke adı bayrak ve vs. gibi şeyler asla dalga konusu olacak bir konu değildir Bizim Atalarımız Biz ülke ile dalga geçerim diye şehit düşmedi.
Tamam herkes yazdı benim suçum ne herkes yazarsa ben de yazarım

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Gerçekten Yorumlar İnanılmaz şekilde beyin kokuyor ya valla 300 ıq yorumlar var Eminin Buraya Saçma bir ad koyanlar Ancak bilgisayar başında Masbürasyondan başka bir şey yapmıyordun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam herkes yazdı benim suçum ne herkes yazarsa ben de yazarım
diğerlerinede attım hem diğerleri camdan atlasa sende mi atlayacaksın.

Oğuzistan
Tüm Türk devletleri kabile ismi almış , biz neden gaza gelip tüm ırkı üstlenmişiz :D
(Sebeplerini biliyorum amaç mizah)
hani bu zaman tek bağımsız Türk devleti Osmanlı ve türkiye olmasın demi biraz tarihi bilgi hani.

Türkiye Adı asla değişmezdi Belki Türkiye Cumhuriyeti demek yerine Türkiye federasyonu veya İslam Cumhuriyeti olabilir ki.

Son düzenleme:

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Avolay

80+ Gold
Gerçekten Yorumlar İnanılmaz şekilde beyin kokuyor ya valla 300 ıq yorumlar var Eminin Buraya Saçma bir ad koyanlar Ancak bilgisayar başında Masbürasyondan başka bir şey yapmıyordun.

diğerlerinede attım hem diğerleri camdan atlasa sende mi atlayacaksın.

hani bu zaman tek bağımsız Türk devleti Osmanlı ve türkiye olmasın demi biraz tarihi bilgi hani.

Türkiye Adı asla değişmezdi Belki Türkiye Cumhuriyeti demek yerine Türkiye federasyonu veya İslam Cumhuriyeti olabilir ki.
İslam Cumhuriyeti diyor JAKCJOCNSLAM

Amaç mizah yazmışım , emin ol senden daha iyi biliyorum

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Ne anlatıyor bu reis 🙄🙄

Avolay

80+ Gold
Sövmemek için zor tutuyorum kendimi.
En saygılı sensin , en çok sen biliyorsun.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Uzay zaman lideri bizzat Türkiye'yi yönetmek için seçimlere katılıp kazandığı için bence kuantum izafiyet cumhuriyeti gibi bir şey olabilir

Top Bottom