LogiMess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,752
Suristaniye?Evet arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi ülkeye yeni bir isim verecek olsanız ne olurdu ? Ülkenin durumunu göz önüne alarak yazın![]()
Suristaniye?Evet arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi ülkeye yeni bir isim verecek olsanız ne olurdu ? Ülkenin durumunu göz önüne alarak yazın![]()
Daha uzun bir isim seçin hocam bu çok uzun slsöskjxmsmdMuhteşem Büyük Türkiye İmparatorluğu veya SarıGaziler İmpratorluğu
Ama tabii ki de Kralım ercik öldükten sonra yıkılan imparatorluğumuzun adını koyardım, Nasyonel Sosyalist RapstarJustincik İmparatorluğu
Her yerde Suriye dükkanları var zatenYakında Suriye Cumhuriyetini kurarlar bizi de bu ülkeden atarlar
Suriyeli bi gazeteci bizim ülkemizde çıkan savaş sizin ülkenizde olsa sınırda bıçaklarla bekleriz kurşun bile para giremez Türkler demiş. Biz de hala yardım ediyoruzAdamlar savaştan kaçtı geldi, bizden iyi haldeler şimdi. Şaka gibi.
VergilandEvet arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi ülkeye yeni bir isim verecek olsanız ne olurdu ? Ülkenin durumunu göz önüne alarak yazın![]()
bu çok iyiydiVergistan![]()
eyvallahta. İnşallah yanlışlıkla uyarı yemem. asdlkasidkasdEn iyi cevap olarak raporladım
Saygılar
Evet arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi ülkeye yeni bir isim verecek olsanız ne olurdu ? Ülkenin durumunu göz önüne alarak yazın![]()
Arabistan?Evet arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi ülkeye yeni bir isim verecek olsanız ne olurdu ? Ülkenin durumunu göz önüne alarak yazın![]()
Vergistan yeterlibu çok iyiydiyanına bide Cumhuriyeti Ekle miss
![]()
![]()
![]()
![]()
O zaman yönetenlerin yaşı 70 ama 1000lerce şehidin kanıyla alınan bu ülkeyi paealı tuvalet işletiyor gibi yönetiyolarYaşınız 6 olmasa binlerce şehidin kanıyla yazılmış bu ülkenin adını, Türkiye'den başka ne isim vermek istersiniz konusu açmazdın..