Neler Yeni

Türknet 1.000 Mpbs internet çekmiyor.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
umut şahin
Aldık interneti güzel güzel adamlar kurulumu bitirdi hemen speed test yaptım (normal ağdan) 20 civarı download 9 Upload çıktı. Adama söyledim oda “Seni 2.4Ghz internetine vermiştir aynı şifre ile 5G olana gir” dedi bende girdim adamlar tam gittiler kapı kapandı speed test öyle başladı. 300 küsür Download 280 küsür Upload çıktı. Ben aricaktım ancak ablam “Bekle daha yeni takıldı yarın bakalım bi olmassa ararız” dedi bende aramadım şimdi ise 5G de 77 Mpbs Download 53 Mpbs Upload çıktı normal olanda ise 37 Mpbs Download 45 Mpbs Upload çıktı. Eee bune aga o kadar sordum abi dedim akşamları internet hızında düşme olurmu internette kopma olurmu? Cevabı “olmaz bunlar fiber kablolar” dedi çözüm öneriniz nedir canım arkadaşlarım?

5G olan bağlantı:
Alıntıyı görüntüle

Normal olan bağlantı:
Alıntıyı görüntüle
bir bilgisayarda kablolu test etmeni tavsiye ederim

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Arif Dağcı
Aldık interneti güzel güzel adamlar kurulumu bitirdi hemen speed test yaptım (normal ağdan) 20 civarı download 9 Upload çıktı. Adama söyledim oda “Seni 2.4Ghz internetine vermiştir aynı şifre ile 5G olana gir” dedi bende girdim adamlar tam gittiler kapı kapandı speed test öyle başladı. 300 küsür Download 280 küsür Upload çıktı. Ben aricaktım ancak ablam “Bekle daha yeni takıldı yarın bakalım bi olmassa ararız” dedi bende aramadım şimdi ise 5G de 77 Mpbs Download 53 Mpbs Upload çıktı normal olanda ise 37 Mpbs Download 45 Mpbs Upload çıktı. Eee bune aga o kadar sordum abi dedim akşamları internet hızında düşme olurmu internette kopma olurmu? Cevabı “olmaz bunlar fiber kablolar” dedi çözüm öneriniz nedir canım arkadaşlarım?

5G olan bağlantı:
Alıntıyı görüntüle

Normal olan bağlantı:
Alıntıyı görüntüle
İphone kaç telefon 6 ise büyük ihtimalle o yüzdendir daha yeni bi telefonla test yapmayı dene.

YazılımKafa

80+ Silver

5G olan bağlantı:
Alıntıyı görüntüle

Normal olan bağlantı:
Alıntıyı görüntüle
Türknette şuan genel bir sıkıntı var herhalde. Bir iki gündür çoğu kişi hız problemi yaşıyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,757
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom