Çözüldü✓ Türknet 1000/1000 internet ağ kopması

furrQyy

80+
Reaksiyon skoru
85
Her 15 dkda bir internet kesiliyor ve 20 sn içinde geri geliyor kablolu kullanım sağlıyorum sorun neyden kaynaklı olabilir

GÜNCELLEME : Kablolu kullanımda kopuyor internet wifi olarak kopmuyor sizce sorun kabloda mı yoksa anakarta vs mi

Son düzenleme:
1000 oldugu ıcın anakartın belkide kaldırmıyordur marka modle ne

Ah lan tek derdim bu olsa :( 1000 e 1000

Her 15 dkda bir internet kesiliyor ve 20 sn içinde geri geliyor kablolu kullanım sağlıyorum sorun neyden kaynaklı olabilir

GÜNCELLEME : Kablolu kullanımda kopuyor internet wifi olarak kopmuyor sizce sorun kabloda mı yoksa anakarta vs mi
kabloda olabilir değiştir dene bi benim başıma geldi kablo arızası

evde farklı bir cihaz varsa onda denesene.

Etherner Sağ tık, özellikler, yapılandır, Güç yönetimi, güç kazancı yazanda işaret varsa kaldırıp deneyin.

Konudan bağımsız ekran kartını hala almadınızmı hocam kaç ay oldu
Yok aldım 5070ti iade ettim fiyatlar düşmeye başlayınca beklemedeyim aradığım model düşmüyor bir türlü :)

Yok aldım 5070ti iade ettim fiyatlar düşmeye başlayınca beklemedeyim aradığım model düşmüyor bir türlü :)
Hayırlısı olsun hocam ama sisteminize bence bir 5080 akar eğer marka takıntısı olmasa galax 5080 yapıştırıp geçin derdim.

Hayırlısı olsun hocam ama sisteminize bence bir 5080 akar eğer marka takıntısı olmasa galax 5080 yapıştırıp geçin derdim.
işte 5070ti aldığım fiyata şuanda 5080 var bende onu düşünüyorum :)

hocam 5070ti ve 5080 arasındaki fark nedir? bana göre açıkcası ikiside neredeyse aynı kart yani o fiyat farkını ben vermezdim

Etherner Sağ tık, özellikler, yapılandır, Güç yönetimi, güç kazancı yazanda işaret varsa kaldırıp deneyin.
Bak bende de açıkmış kapalımı olmalı bu
1745912150839.png

Geri