Turknet açıkçası bana pek güven vermiyor müşteri hizmetleri tarafındanMerhabalar Türknette aktif altyapımızdasınız diyor o yüzden 100mbps internet tanımlayacağız diyor.
Fakat sonra da 12mbps diyor ben şimdi hangi hızı alıcağım
Evet bana da öyle geliyor ama 100mbps veriyorlarsa katlanılır.Turknet açıkçası bana pek güven vermiyor müşteri hizmetleri tarafından
Az önce konuştuk bunu.Merhabalar Türknette aktif altyapımızdasınız diyor o yüzden 100mbps internet tanımlayacağız diyor.
donanimarsivi.com
reis mod mu oldun ?Az önce konuştuk bunu.
100 Mbps vermiyor.
Linkten özetini okuyabilirsin.
Ne kadar Mbps alıyorsunuz
Rakamları pek bilmiyorum dediğim gibi. VDSL ile 100 aldıktan sonra neden fiber geçmiyor ki akıl almaz şeyler? ben izmir'i çanakkaleye bağlayan caddeden 50mt ileride ve caddeyle dümdüz bağlantılı bir yolun üzerinde oturuyorum, arkamda izban var ve çiğli'nin en büyük devlet hastanesi. ama bir...donanimarsivi.com
ben ilk baslarda turk net dusunuyordum ama hıc iyi yorum bulamayinca millenicom a yoneldim taahutum bitsin onu deneyecegim ama 12 verirler gibi duruyorEvet bana da öyle geliyor ama 100mbps veriyorlarsa katlanılır.
Türknetin kendi alt yapısında az veriyor arkadaşım onu yaşamıştı türk telekomun alt yapısına geçirdi hızı gayet iyi 60 küsür falan bende türk telekomun alt yapısından alıyorum 35lik pakette 35-5.5 alıyorum. Türk telekomun alt yapısından kaç veriyosunuz diye sor derim iyi verirlerse 1 ay ücretsiz kullanman için kod WQP52YB46SDCMerhabalar Türknette aktif altyapımızdasınız diyor o yüzden 100mbps internet tanımlayacağız diyor.