Eğer Telekom bir hata yaptıysa kolay kolay kabul etmiyor bunu. Çok kez yaşadım, fakat hat zayıflama değerlerinin bu kadar dengesiz olması garip.ek vs yok splitter da yok
ne yapabilirim bu durum için evden çalışıyorumEğer Telekom bir hata yaptıysa kolay kolay kabul etmiyor bunu. Çok kez yaşadım, fakat hat zayıflama değerlerinin bu kadar dengesiz olması garip.
turknet'in loglarında da fiziksel arıza tespit edilmiştir ancak tt'den kaynaklı bir durum değil müşteriden kaynaklıdır vs diyor.Sinyal zayıflama değerin yükselmiş. Modemin fiziksel olarak saha dolabını daha uzak olarak hesaplamış. Fiziksel bir arıza olabilir çözemedim...
Bende de öyle yazıyordu hep. İnat ettim 3-4 talep sonra düzeldi ben ellemeden...turknet'in loglarında da fiziksel arıza tespit edilmiştir ancak tt'den kaynaklı bir durum değil müşteriden kaynaklıdır vs diyor.
68 mbps den 25'e düştü 4-5 ay önce dedim net değiştiririm şu karantina falan bitince evden çalıştığım için değiştiremedim olan oldu işte durum bu tepemize bindilerBende de öyle yazıyordu hep. İnat ettim 3-4 talep sonra düzeldi ben ellemeden...
Dediğiniz gibi oldu, iç tesisat vs dediler ancak sorun ankastre den gelen internet girişi tam bağlanmamış, turknet ve turktelekom bunu kabul etmiyordu sanırım. Elektrikçi çağırdım 70 TL ye yaptı şuanda 58 mbps sorunsuz alıyorum.Bende de öyle yazıyordu hep. İnat ettim 3-4 talep sonra düzeldi ben ellemeden...
Eğer tam takılmayan Telekom'un bakır kablosuysa Telekom hatası, çünkü onların sorumluluğunda. Fakat senin binan için olansa Turknet ve hatalı.Dediğiniz gibi oldu, iç tesisat vs dediler ancak sorun ankastre den gelen internet girişi tam bağlanmamış, turknet ve turktelekom bunu kabul etmiyordu sanırım. Elektrikçi çağırdım 70 TL ye yaptı şuanda 58 mbps sorunsuz alıyorum.