Türknet 400₺ oldu tamam mı devam mı

Kurun bir İss; abonelere yüksek hızdan, düşük fiyattan, sorunsuz hizmet verin görelim. Hem de 1 sene zam yapmadan. Ticari bir kurum kar etmeden nasıl varlığını sürdürecek veya yatırım yapacak merak ediyorum. :unsure:

abarttılar iyice statik ip ücretinede %100 zam gelmiş. 470 tl değer mi artık bilemiyorum.

1000 mbps internet altyapım olsa keşke 1000 tl ödemeye bile razıyım

Kurun bir İss; abonelere yüksek hızdan, düşük fiyattan, sorunsuz hizmet verin görelim. Hem de 1 sene zam yapmadan. Ticari bir kurum kar etmeden nasıl varlığını sürdürecek veya yatırım yapacak merak ediyorum. :unsure:
1 gbps gelse şuanda geçerdim türknete telekomda tıkılı kaldım bende 200 mbps fiber kullanıyorum ayrıca iss kurmak istesekte muhtemelen tekel telekom salmazdı piyasayı

Bende öyle girdim (400 de hiç farketmez) ama böyle bir şey yapılıyor mu? Bence alt maddesi vs vardır güncel kur ile 300 falan diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada 3 ayım kaldı benim şuan kampanyayı iptal edip 300*12 Ödersem daha karlı oluyor acaba yapsam mı?
Bence yap , 400 üzerine yine bi zam gelebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi sirket o bedavaya internet kullaniyosunuz valla dsl 10 mbps 250 lira veriyoruz babam sormadan etmeden taahhüt yapmis bitsin diye bekliyorum
Türknet

1 gbps gelse şuanda geçerdim türknete telekomda tıkılı kaldım bende 200 mbps fiber kullanıyorum ayrıca iss kurmak istesekte muhtemelen tekel telekom salmazdı piyasayı
telekom kanalizasyonu açıp disk kurmana bile izin için 6 ay uğraştırıyor hiç denenmez ya iss kurup kendi altyapını yapıcann atlantis gibi yoksa sıkıntı

telekom kanalizasyonu açıp disk kurmana bile izin için 6 ay uğraştırıyor hiç denenmez ya iss kurup kendi altyapını yapıcann atlantis gibi yoksa sıkıntı
2022 eylülde işlemler başladı 2023 şubatta kullanmaya anca başladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,124
Üyeler
185,028
Son üye
batu9292929929292
Geri