4 5 ay önce 250 tl olan türknet şu an 500 tl olmuş, hızı yüksek müşteri temsilcisi kaliteli olan internet sağlayıcısı önerisi istiyorum 300-400 tl arası
1000Mbps varsa kal4 5 ay önce 250 tl olan türknet şu an 500 tl olmuş, hızı yüksek müşteri temsilcisi kaliteli olan internet sağlayıcısı önerisi istiyorum 300-400 tl arası
1000 yok 100 var oturduğum yerde ve çok düşük olmasına gerek yok 70 80 mbps üzeri olsun yeterli1000Mbps varsa kal
detay alabilir miyim upload download taahhüt ve müşteri hizmetleri hakkındaComnet iyi memnunum şuan 269 ödüyorum. Yeni üyelere farklı olabilir
anladım çok teşekkür ederim muhtemelen sizin internete geçerim, özelden bana kodunuz vs varsa atar mısınız onu kullanayım@Violynn ben fiber kullanıyorum 100e 20 civarı alıyorum upload dowloand. Abim vdsl kullanıyor aynı değerleri alıyor nerdeys. Müşteri temsilcisi kullanmama gerek olmadı ama türknetle aynıdır. Denene bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde türknete göre artısı istersem hızları artırabiliyorum 1000 dowloanda kadar fiyat farkını ödeyip. Türknette bu özellik yok. Altyapını bilemem tabi
comnet temı turktelekomun altyapısını kullanıyorComnet iyi memnunum şuan 269 ödüyorum. Yeni üyelere farklı olabilir