türknet 500 tl olmuş başka sağlayıcı önerisi

Violynn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
395
4 5 ay önce 250 tl olan türknet şu an 500 tl olmuş, hızı yüksek müşteri temsilcisi kaliteli olan internet sağlayıcısı önerisi istiyorum 300-400 tl arası

Comnet iyi memnunum şuan 269 ödüyorum. Yeni üyelere farklı olabilir
4 5 ay önce 250 tl olan türknet şu an 500 tl olmuş, hızı yüksek müşteri temsilcisi kaliteli olan internet sağlayıcısı önerisi istiyorum 300-400 tl arası

1000Mbps varsa kal

@Violynn ben fiber kullanıyorum 100e 20 civarı alıyorum upload dowloand. Abim vdsl kullanıyor aynı değerleri alıyor nerdeys. Müşteri temsilcisi kullanmama gerek olmadı ama türknetle aynıdır. Denene bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde türknete göre artısı istersem hızları artırabiliyorum 1000 dowloanda kadar fiyat farkını ödeyip. Türknette bu özellik yok. Altyapını bilemem tabi

@Violynn ben fiber kullanıyorum 100e 20 civarı alıyorum upload dowloand. Abim vdsl kullanıyor aynı değerleri alıyor nerdeys. Müşteri temsilcisi kullanmama gerek olmadı ama türknetle aynıdır. Denene bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde türknete göre artısı istersem hızları artırabiliyorum 1000 dowloanda kadar fiyat farkını ödeyip. Türknette bu özellik yok. Altyapını bilemem tabi
anladım çok teşekkür ederim muhtemelen sizin internete geçerim, özelden bana kodunuz vs varsa atar mısınız onu kullanayım

Türksat Kablonet altyapın varsa öneririm.

Saka mı bu?%100 zam yapmışlar.

Millenicom zam yapmamış hala ona bkabailrsniz.

Süperonline 100mb İnternet + SAMSUNG TAB A9 ILE BIRLIKTE 24 AY 600 TL SABIT FIYAT ALDIM TABLET 3000TL CIVARI 450MTL GELDI INTERNET

Zamdan kaçamıyoruz maleseff türknet taahütsüz olduğu için avantajlı. Diğer sağlayıcılarda yakında zam yaparlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,458
Üyeler
185,269
Son üye
TWAXH
Geri