Neler Yeni

Yardım Turknet Aboneliğimi Bitirmeli miyim ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Buğra
bildiğiniz gibi türknete siber saldırı olmuş bugün ve 1.5 milyon kişinin verileri sızdırılmış satılmış yani illa ki internette verilerimiz satılıyor falan ama türknetten çıkmalı mıyım sizce çıksam bile hangi operatöre geçeceğimi bilmiyorum

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Ödeme alt yapısı ile alakalı bir veri sızmamış. Geri kalan veriler zaten yıllar önce sızdırıldı gerek Mernis,YemekSepeti vs. Korkacak bir durum yok. Sadece sisteme bir arka kapı bıraktıysa interneti kesmeye teşebbüs edebilir. Onun haricinde heleki Gigafiber altyapısındaysan hiç tavsiye etmiyorum bırakmanı.

IIAydooII

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
IIAydooII
bildiğiniz gibi türknete siber saldırı olmuş bugün ve 1.5 milyon kişinin verileri sızdırılmış satılmış yani illa ki internette verilerimiz satılıyor falan ama türknetten çıkmalı mıyım sizce çıksam bile hangi operatöre geçeceğimi bilmiyorum
TR de yaşıyorsan gizli bilgin yoktur zaten :D

ChristianSerratos

80+ Silver
:D korkacak bir olay yok bilgilerimiz güncel olarak 3 ay da bir satılıyor zaten

MufasaBoss

80+ Bronze
Bitir Para Kaybetsinler

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
efe araci
çok ta farkedeceğini düşünmüyorum 11 yaşında çocuklar 5tl verip tanımadığım sülaleme kadar görebiliyorlar.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:D korkacak bir olay yok bilgilerimiz güncel olarak 3 ay da bir satılıyor zaten
evet ama nerdeyse tüm arkadaşlarım geçmiş olsun yazıp durunca bi garipsedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

TR de yaşıyorsan gizli bilgin yoktur zaten :D
o da doğru da bilemedim 😃
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ödeme alt yapısı ile alakalı bir veri sızmamış. Geri kalan veriler zaten yıllar önce sızdırıldı gerek Mernis,YemekSepeti vs. Korkacak bir durum yok. Sadece sisteme bir arka kapı bıraktıysa interneti kesmeye teşebbüs edebilir. Onun haricinde heleki Gigafiber altyapısındaysan hiç tavsiye etmiyorum bırakmanı.
o zaman çıkmıyorum ya zaten doğru düzgün operatör yok türk telekoma geçmem turkcellin de altyapısı yok gigafiber değilim 100mbps ama çıkmayacağım yine de

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Burak
Zaten neredeyse tüm Türkiye'nin verisi hala geziyor ortalıkta şuanki saldırıda da alınmış sorun edilesi bir durum yok diye düşünüyorum zaten herkesin verileri geziyor etrafta

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Bazen whatsapp'den " Merhaba " diye tek kelime mesajlar geliyor. Ülke koduna bakıyorum ya Pakistan ya Bangladeş...Ülen benim numaramı nereden biliyor bu kekolar ? Cevabı basit yıllar önce çalınan kimlik bilgilerimiz satılmış işte saçma sapan tiplere orada, burada...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,887
Üyeler
169,787
Son üye
SansiGunes
Top Bottom