Neler Yeni

Turknet almali miyim

Üsame Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Üsame Akiş
Çoğu yerde türknet en iyisi diye duydum bir o kadarda şikayet gördüm altyapım 64 mbps destekliyor TT altyapısı var sizce almalı miyim yoksa önerdiğiniz başka firmalar var mi

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Almalısın
Alırken de kodumu kullanmalısın
GLW88SM15GLA
Sorun varsa da sormalısın

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Ben memnunum sorun varsa sorabilirsin
FTJ93KK48MXH davet kodum istersen kullanabilirsin

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
sezer adıgüzel
Türknete ilk bulaşınca dijitürk dolandırıcılığına maruz kaldım yüzlerce kişi kaldı. Size dijitürk + türknet bu kadar fiyat derlerse sakın aldanmayın. Kapatın yüzlerine. Onun dışında sözüne güven olmayan sabit fiyat diyip yılda bi kaç kez zam üstüne zam yapan bir firma. İnternet hızı olarakta en iyisi diyorlar ama ben gıbırnete geçtim daha az pingim var türknete göre. Galiba uzaklıkla alakalı bu konu çünkü türknet sunucusu istanbulda ben karstayım gıbırnet konyada. Gıbırneti de öneririm bu arada referans kodu paylaşmadan 😂😂 110tl sınırsız kotasız tahadütsüz. Tam fakir dostu bir net.

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Çoğu yerde türknet en iyisi diye duydum bir o kadarda şikayet gördüm altyapım 64 mbps destekliyor TT altyapısı var sizce almalı miyim yoksa önerdiğiniz başka firmalar var mi
Taahüt yok dostum cok güzel bir şey hizmetleri güzel ben hem evimde hem dükkanda kullanıyorum memnunum. DAVETkodunu paylaşıyorum dilersen hem sen hem bana indirim tanımlıyor. Kobi olarak davet kodu verıyorum bireyselden daha fazla indirim tanımlıyor.
XTY21SX58IUH

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
bence comnet kullan türknetten comnete geçtim comnet çok daha iyi ve fiyatlandırması çok iyi

CMT439RAK davet kodum

WhoCares

80+ Gold
turknet alabilirsin ama süpriz zamlarlada karşılaşman olası ona göre :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,684
Üyeler
163,536
Son üye