leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17,920
- İsim
- Alp
- İlgilendiği Kategoriler
- İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bilgilendirme: TurkNet Altyapı Sorgulama Yenilendi!
TurkNet, geçtiğimiz gün yaptığı bir altyapı sorgulama düzenlemesi sonrası sorgulama sayfasına kendisine de yer verdi.
Şu anda sadece Istanbul ve Izmir İçin Talep ve proje planlanan TurkNet GigaFiber altyapısının gelecek zamanda adresinize gelip gelemeyeceğinizi görebiliyorsunuz.
YAPA Gelip gelmeyecek mi bunu şimdilik göremiyorsunuz. Ancak GigaFiber için kesinlik bildiren bir cevap vermiş TurkNet.
Örnek, @NakreS14 Geçtiğimiz Gün Altyapısını Sorguladığında Karşısına Bu Çıkmıştı. Aynı Gün @Yılan Serdar 3T 'nin TT Fiber Altyapısı Etkinleşti.
Eğer GigaFiber Gelecek ise karşınıza bu çıkıyor.
Tabi işin içerisinde alınan izinler falan vardır oralar nasıl işler bilemem.
Mutlaka bi altyapınızı sorgulayın derim. Ben sorguladım. Çıkmadı.
Donanım Arşivi - alpolojix
TurkNet, geçtiğimiz gün yaptığı bir altyapı sorgulama düzenlemesi sonrası sorgulama sayfasına kendisine de yer verdi.
Şu anda sadece Istanbul ve Izmir İçin Talep ve proje planlanan TurkNet GigaFiber altyapısının gelecek zamanda adresinize gelip gelemeyeceğinizi görebiliyorsunuz.
YAPA Gelip gelmeyecek mi bunu şimdilik göremiyorsunuz. Ancak GigaFiber için kesinlik bildiren bir cevap vermiş TurkNet.
Örnek, @NakreS14 Geçtiğimiz Gün Altyapısını Sorguladığında Karşısına Bu Çıkmıştı. Aynı Gün @Yılan Serdar 3T 'nin TT Fiber Altyapısı Etkinleşti.
Eğer GigaFiber Gelecek ise karşınıza bu çıkıyor.
Tabi işin içerisinde alınan izinler falan vardır oralar nasıl işler bilemem.
Mutlaka bi altyapınızı sorgulayın derim. Ben sorguladım. Çıkmadı.
Donanım Arşivi - alpolojix